Nike har været en tur i ydre rum og hentet en støvle hjem til deres absolut største stjerne. Det er en støvle, der ikke kender nogen grænser designet til spilleren, der aldrig lader sig holde nede. Her på Unisport.dk har vi set nærmere på støvlen og byder hjertlig velkommen på jorden til Nike Mercurial Vapor CR7 Galaxy.

Der er stjerner, og så er der dem der er lige over. Cristiano Ronaldo er om end ikke verdens bedste fodboldspiller så i hvert fald i top to med en astronomisk scoringsrekord i Real Madrid, der stadig tæller flere mål end spillede kampe. Det er ikke forkert at konkludere, at Cristiano Ronaldo ikke kender nogen grænser og aldrig har gjort det, og derfor er der heller intet underligt i, at Ronaldos nyeste signaturstøvle har hentet inspiration langt fra jordens grænser og helt ude i rummet, hvor rigtige stjerner trives bedst.

Hvis du skal have fat i den nye Nike Mercurial Vapor CR7, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1529 kr.

Nike Mercurial Vapor IX CR7 er en støvle, der står ved sig selv og tør repræsentere en af verdens bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo. Den er modig, nyskabende og den har et design, der er inspireret af Ronaldos status som superstjerne..

En af mændene bag designet, Nikes Denis Dekovic, siger at "vi så en kamp, hvor Ronaldo scorede på frispark. Her spurgte kommentatoren, om Ronaldo overhovedet var fra denne planet. Da vi kom hjem begyndte vi at tænke over hvordan CR7s stil minder meget om definitionen af en supernova - et himmellegeme der udstråler energi - og lige der havde vi vores inspiration til designet."

"Konceptet med en stjerne der lyser klarere end alle andre reflekterer Cristianos stil, fart og tanken om, at han som spiller ikke kender nogle grænser - meget lig universets ydre grænser," fortæller Dekovic yderligere om støvlen, der prydes af en flot stjernehimmel.

Trods det flotte og nyskabende design er der ikke ændre på støvlen bag. Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy er designet med de samme højteknologiske løsninger, som vi kender det fra tidligere Ronaldo-støvler. Støvlens overdel er lavet af de japanske specialister fra Teijin, som leverer en blød og smidig overdel med læderfinish. Overdelen er naturligvis udstyret med Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), der sikrer samme greb i bolden i vådt føre som i tørt.

Hvis du skal have fat i den nye Nike Mercurial Vapor CR7, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1529 kr.

Og når man med sit fodboldspil skal forsøge at bryde igennem ozonlaget og ud i universet kræver det fart og masser af fart. Det finder man i denne støvle, der er optimeret til at være først i alle spillets situationer. Med blot 185 gram på vægtskålen er det ikke en støvle, der holder en tilbage, selv når man mister jordforbindelsen og jorden langsomt forsvinder bag en.

Men selvom Cristiano Ronaldos succes er meget nutidig, så er der også på denne farvevariant blevet plads til at hylde den stolte Mercurial-tradition. Den der startede med den brasilianske vidunderknægt Ronaldo, som dengang forblændede verden med sine driblinger, fart og ikke mindst nyskabende støvler. På den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy er der endnu engang blevet plads til det klassiske Nike-swoosh både på indersiden og ydersiden af støvlen, som giver minder om de klassiske Nike Mercurial.

Astronomisk fart kommer tilgengæld ikke af sig selv, og det kræver et knopssystem, der er optimeret til at komme frem i verden hurtigst muligt. Med de aflange knopper under forfoden med en V-formet knop i midten giver Ronaldos nye støvle et fænomenalt greb i banen når man skal accelerere væk fra ens modstander og efterlade dem måbende - som havde de lige set en skabning fra rummet for første gang.

Cristiano Ronaldo er en spiller, der tør stå ved sit talent. Han er ikke bange for at stjæle opmærksomhed og vælge skarpe design, der kan forarge de mest konservative fodboldfans. Om sin nye støvle siger Ronaldo selv, at "det er en fornøjelse at arbejde sammen med Nike. Det giver mig ekstra selvtillid at vide, at de tager mine tanker og laver den bedste støvle for mig ud fra dem."

Med den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy har Cristiano Ronaldo fået en støvle, der passer til en spiller som ham. En spiller fra sin helt egen planet. For selvom han spiller på Galacticos et hold bestående af lutter store stjerner, så er Cristiano Ronaldo den mest lysende stjerne på stjernehimmelen. En ener i galaksen.

Hvis du skal have fat i den nye Nike Mercurial Vapor CR7, så kan du allerede nu forudbestille støvlen lige her - pris fra 1529 kr.

nike, nike mercurial vapor cr7, cr7, unisport, unisportstore

Med andre ord har vi med Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy fået en helt ny støvle, som skriger Ronaldo, og som ligesom en supernova skinner klarere end andre stjerner. Hvad synes du om den nye støvle? Og synes du at Ronaldo er verdens bedste fodboldspiller? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.