adidas dokumentar: Hør fra designerne bag Ace15

28.05.2015

Skrevet af Mathias

I går gav adidas os et brilliant indblik ind i hovederne på de designerer der står bag X15, med en kort dokumentar. I dag er det ACE15s tur, og drengene bag støvlen, læsser en masse viden ned over os. Se den nye video omhandlende Ace lige her.

Utallige timer var brugt i Adi Dassler Sportsplatz i Herzogenaurach og i adidas’ laboratoriet, med konstant testning og ubøjelig innovation, for at lave en støvle der er skræddersyet til de behov en dominant playmaker, der skal styre kampen og trække i trådene, har.

Du kan forudbestille den ultimative kontrol støvle lige her - Kun 1499,-

Mesut Özil, James Rodriguez og Oscar er kun en håndfuld af de spillere, som adidas’ designere besøgte i deres respektive klubber, for at udnytte deres unikke indsigt, og for at opdage hvad det præcis er, en kreativ spiller har brug for, for at sætte sit hold op.

Adidas’ designere har nok at se frem til, når Champions League finalen fløjtes i gang, da de endelig får muligheden for at se om deres hårde arbejde har båret frugt. Ivan Rakitić er en af de spillere der er klar til at lægge den kampafgørende aflevering til hans Barcelona holdkammerater, i sine nye ACE15. Er du klar til at gøre det samme for dit hold?