Nike Black Lux Pack | Blackout med luksuriøse detaljer

11.02.2019

Skrevet af Claus

Nike lancerer allerede deres seneste Black Lux Pack, som kommer kun to uger efter den populære Game Over Pack. Forkæl din fødder med en luksuriøs farvevariant og nyd Black Lux Pack som giver dig blackout støvler med gyldne detaljer!

Nike Black Lux Pack

Nike Black Lux er bare Lux eller med andre ord luksuriøs. Nike har virkelig taget der Mercurial og Phantom serie til et nyt niveau i år, da de har givet deres mest populære Nike fodbold støvler en stilfuld blackout farvevariant med luksuriøse gyldne detaljer. Dette high-end design vil uden tvivl få folk til at lægge mærke til dig på banen, når blackout sæsonen tager et step op med disse Nike fodboldstøvler.

Mercurial Black Lux Pack

Mercurial serien er som skabt til Black Lux Pack, da de gyldne detaljer ikke bare er almindelige guld detaljer. Hvis du kan huske lanceringen af den nye Vapor 12 og Superfly 6, så kan du måske også huske at støvlerne kom med et leopard print, hvilket er det samme mønster du finder på Nike Swoosh logoet og M’et på hælen. Mercurial støvlerne kommer med et skarpt design, som holder looket enkelt, mens de gyldne detaljer vil fange folks opmærksomhed, hvilket gør dig til spilleren man skal holde øje med.

Mercurial serien indeholder stadig de velkendte teknologier, som f.eks. Dynamic Fit Collar, Flyknit og ACC, så du kan får de bedste forudsætninger for eksplosiv fart i dine nye Black Lux Pack

Fortsættes nedenfor.

Vi har allerede set Phantom Venom Black Lux og nu kan vi også tage et nærmere kig på Phantom Vision. Black Lux Pack giver Phantom serien et stealth look, som vil holde Phantom støvlerne i skyggen, lige i tide til at afgøre kampen. Du kan enten vælge at afgøre det med præcision fra Phantom Venom, som giver dig de bedste betingelser for et rent spark på bolden, eller med Phantom Vision som vil give dig mulighed for åbne forsvaret med én gylden aflevering til at sætte dine holdkammerater op.

Phantom serien indeholder nogle af de nyeste teknologier, hvor du med Vision blandt andet får Quadfit, Ghost Lace og en komplet Flyknit overdel med ACC, der giver dig et forbedret touch på bolden og en ren sparkeflade uden nogen snørebånd til at forstyrre kontakten med bolden. Phantom Venom handler også om at give dig en ren overflade, som betyder at den kommer med en Strike Zone, som udelukkende handler om at få et forbedret spark.

Uanset om du ønsker eksplosiv fart, et præcist spark, forsvarssplittende afleveringer eller premium touch og komfort, som Tiempo Legend 7 vil sikre dig, så har Black Lux Pack det hele til dig. Finde Black Lux Pack hos Unisport fra i dag.


Køb dine Black Lux Pack støvler lige her!