Vi har i løbet af den seneste tid set nærmere på forskelligt udstyr, når vinterens kulde kommer krybende, og i den forbindelse kan vi ikke undgå at kigge nærmere på Under Armours Coldgear. Designet til at holde på varmen er det noget af markedets bedste base-layer, og vi trækker trøjerne på hovedet og fortæller meget mere lige her.

Du har sikkert hørt en lidt gammelklog forælder eller et andet bedrevidende menneske fortælle, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning. Irriterende belærende som det er, så er der også en vis sandhed i det. Og når vinterens kulde kommer nærmere, så gælder det om at have den rette påklædning, så man ikke behøver at gå ind, men kan blive ud og fortsætte med at spille fodbold.

Hvad enten det er til træning eller til kamp, så er det fysiologisk nødvendigt for at kunne præstere optimalt, at man har den rette kropstemperatur. Ellers bruger kroppen for mange kræfter på at holde kroppen varm, og de kræfter skulle gerne bruges på at lave den rigtige aflevering, det rigtige spark eller det nødvendige løb. Derfor er det essentielt, at man har udstyr på, der er optimeret til at holde varmen og give de bedste betingelser for musklerne til at arbejde. Og det må man sige, at Under Armours Cold Gear gør.

Under Armour ColdGear Evo Gameday Compression Mock er et baselayer produkt, som er beregnet til at holde kroppen varm i alle tænkelige situationer, men isærdeleshed når kulden udefra kommer krybende. Den adskiller sig en anelse fra andre baselayer produkter, da den på indersiden føles meget blød og behagelig og nærmest som bomuld, og dermed ikke har den mere syntetiske følelse, som andre baselayer-trøjer.

Trøjen er lavet af et dobbelt-lag, der er optimeret til at være varmt og behagelig på indersiden og hurtigtørrende på ydersiden. Trøjen sidder tæt på kroppen og er derfor god som kompression, hvilket holder ens muskler friske og samtidig giver en hurtig restitutionstid. Princippet er, at kompressionen sørger for, at blodet løber optimalt rundt til musklerne, så man ikke får den ømhed man ellers ville. Trøjen er udviklet med Under Armours patenterede '4-way-stretch', som giver stor mobilitet og mulighed for at bevæge sig. Er man i tvivl om farven, så er der så absolut noget for enhver smag med en sand farveeksplosion af valgmuligheder.

Hvis du gerne vil have fat i en af de lækre Under Armour ColdGear Evo Gameday Compression Mock, så kan du se meget mere lige her

Det er dog ikke kun overkroppen, som har brug for varme og kompression. Det har benene i mindst ligeså høj grad, og det har Under Armour også taget højde for. Med benklæder i flere forskellige længder sikrer amerikanerne, at man kan holde varmen uanset vejrforholdene, og uanset om man bedst kan lide at spille i shorts eller foretrækker de lange bukser.

Under Armour - ColdGear Evo Compression Tight er den korteste af flokken, men hvad den mangler i længde har den så sandelig i ydeevne. Den er designet med fokus på at holde musklerne varme og med '4-way-stretch'-systemet så er der også plads til at bevæge sig ordentligt, så de ikke hæmmer ens spil.

Er man til de lidt længere benklæder, så er der heller ingen grund til at bekymre sig om at fryse i vinterkulden. Med Under Armour - ColdGear Evo Compression Vent 3/4 Tights, der går til midt på skinnebenet, så får man en buks, som sørger for at benene fungerer maksimalt hele kampen igennem. Synes man stadig ikke at det er nok, så kan man også få Under Armour - ColdGear Evo Core Compression Tights, der er en buks, der går hele vejen ned til anklen.

Med Under Armours baselayer kollektion er der ingen grund til at frygte vinterens bidende kulde. Normal kan det ellers være en direkte lammer mod ens muskler, der ikke kan præstere under kolde forhold. Men med både en varme og kompression burde musklerne kunne modstå vinterens klamme kolde hånd, så du kan fortsætte med at holde gang i fodbolden og være helt skarp, når forårssæsonen igen er kommet.

Under Armous Cold Gear er teknologisk udviklet til, at man kan holde varmen og holde musklerne igang med kompressionen, der sørger for det rigtige blodomløb. Hvad synes du om Under Armours Cold Gear? Og hvilke udstyr plejer du at bruge om vinteren? Vi hører som altid meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.