Endnu en weekend er gået, og vi har nok engang kastet vores øjne mod alverdens spillere for at levere en omgang helt friske støvlespots. Denne gang har vi været vidt omkring og vi har blandt andet fået spottet en hel del Adidas F50 Adizero i forskellige generationer og udgaver.

Nogle elsker, og nogle hader det. Der er delte meninger om landskampsweekender, men sikkert og vist er det, at der er blevet spillet en god portion fodboldkampe overalt i hele verdenen. Nogle har fået mere opmærksomhed end andre, men nu er det på tide ikke at dvæle så meget ved de enkelte kampe men i stedet at dvæle lidt ved de enkelte støvler.

Tyrone Barnett (Peterborough United) Adidas Adizero F50 Messi Rød/Hvid Vi starter vores rundtur i det engelske, hvor der har været gang i den tredjebedste engelske række Sky Bet League. Det lugter måske ikke af landsholdsfodbold og Messi-driblinger, men så alligevel en anelse. For Tyrone Barnett havde i kampen mod Port Vale et par Adidas F50 Adizero Messi på i den gamle signaturfarve. Og måske er der mere storhed på vej for Barnett og holdkammeraterne. Peterborough er med en andenplads i ligaen et godt bud på en potentiel oprykker.

Antoni Sarcevic (Fleetwood Town) Adidas F50 Adizero Blackout En anden klub, der måske kan fejrer oprykning til sommer er Fleetwood, der spiller i den fjerdebedste engelske række. Her indtager de andenpladsen, og det er ikke kun fodbolden, de har styr på. Med et par af den seneste Adidas F50 Adizero i den helt sorte udgave beviste Antoni Sarcevic, at han har meget godt styr på fodboldbeklædningen. I en tid med meget synlige farver over det hele er det interessant at se, at der stadig bliver holdt fast i de helt klassiske farver.

Jeff Hughes (Fleetwood Town) Adidas Predator LZ Gul/Sort Og inden vi hopper lidt videre i verden, så får Fleetwoods Jeff Hughes også lige lidt opmærksomhed. Han går imod strømmen af spillere, der klæder sig i den nyeste Adidas Predator LZ II, og i stedet havde Jeff Hughes den gamle Adidas Predator LZ på fødderne i den skarpe farvekombination af gul og sort. Jeff Hughes er ikke den første spiller, der har været lidt tid om at skifte den forrige generation Predator LZ ud med den nyere Predator LZ II. Det gælder blandt andet også Swanseas Jonjo Shelvey.

Shunsuke Nakamura (Yokohama F. Marinos) Adidas F50 Adizero 1. generation Gul/Sort Nu hvor vi er ved spillere, der er godt tilfreds med de ældre generationer, så faldt vi over den japanske spiller Shunsuke Nakamura. Selvom Adizero i dag er nået til fjerde generation, så hænger han stadig fast i den første generation af Adizero, og det er også i den velkendte Adidas farvekombination af gul og sort.

Dragun (Hviderusland) Adidas F50 Adizero 3. generation Whiteout Vi kommer vidt omkring de forskellige generation af Adidas F50 Adizero i dag. Hvidrusland havde det svært i kampen mod Spanien, men Dragun var nu ellers godt klædt på til den næsten umulige opgave. Med et par Adidas F50 Adizero i tredjegeneration klædt helt i hvidt, så fik det os til at spærre øjnene op. Og det formåede da nok også at fjerne lidt af fokusen fra Spaniens målmaskine. I hvert fald hvis man er lidt støvlenørd.

Daniel Agger (Danmark) Adidas F50 Adizero 2.generation hvid/blå I alt denne snak om generationer runder vi også lige Daniel Agger. Den danske landsholdskaptajn har i noget tid spillet i den 2. generation af Adidas F50 Adizero, og det virker ikke til, at han har nogen som helst intentioner om at skifte den støvle ud. Historien bag støvlevalget er, at Daniel Aggers skadesplagede krop kræver en støvle, der passer perfekt, og derfor har han fundet i denne hvide 2. generations Adidas F50 Adizero.

Robin Van Persie (Holland) Adidas F50 Adizero Rød/Hvid/Sort Custom Det er lidt nyere at den hollandske bomber Robin Van Persie spiller i Adidas F50 Adizero. Men det har altså ikke forhindrede hollænderen i at fortsætte med at score mål på livet løs. I Hollands storsejr over Ungarn blev det til ikke færre end 3 mål, der sikrede Van Persie rekorden som den mest scorende spiller på det hollandske landshold nogensinde. 41 fuldtræffere er det blevet til for Van Persie, når han har spillet for oranje, og i kampen mod Ungarn var Van Persie igen at finde i en Adidas F50 Adizero i Rød/Hvid/Sort med en Adipower sål.

Nicklas Bendtner (Danmark) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Helt så mange mål som Van Persie kan Nicklas Bendnter ikke prale af endnu. Men han har alligevel alt mulig grund til at være stolt af sin præstation mod Italien. Med to fuldtræffere blev han den helt store danske helt, også selvom Italien desværre fik udlignet til sidst. Interessant er det at se, at den skarpe dansker ikke endnu er gået over til Nikes Hi-Vis kollektion. Han holder fast i den sommerlige Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange.

Egor Filipenko (Hviderusland) Nike Mercurial Vapor VIII Clash Umiddelbart så ligner han ikke den traditionelle Nike Mercurial-spiller, men han er måske det levende bevis på at den rigtige fodboldstøvle ikke er begræsnet til bestemte pladser. Hvideruslands 1 meter og 94 cm høje forsvarsspiller Egor Filipenko havde i kampen mod spanien den meget elegante Nike Mercurial Vapor VII Clash på fødderne. Det kan godt være, at Hviderusserne ikke er de bedste til fodbold, men de forstår at vælge nogle spændende støvler.

Miguel Layun (Mexico) Puma Evospeed 1.2 lyserød Spændende var det helt sikkert også at se Mexicos Miguel Layun i Pumas meget strålende farvevariant af Evospeed 1.2 i lyserødt. Det kræver mod og selvtillid at bære sådan et par støvler, og det beviser at Miguel Layun har begge dele. Det kunne meget vel tænkes, at han har båret dem for at sætte fokus på brystkræft, sådan som det traditionelt bliver gjort i oktober måned.

Sergio Agüero (Argentina) Puma Evospeed 1.2 Neon/Sort Det var tilgengæld ikke mange farver, der var at finde på fødderne af den hurtige angriber Sergio Agüero i Argentinas 3-1 sejr over Peru. Den nyeste lilla og orange farvevariant af Evospeed var skiftet ud med den ældre og mere traditionelle sorte og gule udgave af Evospeed 1.2. Spændende bliver det at se, om der var tale om et enkelttilfælde, eller om Agüero allerede er ved at være træt af Pumas seneste farvevariant.

Lucas Biglia (Argentina) Adidas Predator LZ II Hvid/Rød Vi har i dag været vidt omkring gamle versioner af Adidas støvler, men vi slutter denne omgang støvlespot med en dugfrisk støvle i en skarp farvevariant. Argentinas Lucas Biglia havde et par Adidas Predator LZ II på fødderne i den friske kombination af hvid og rød.

Denne omgang støvlespots har blandt andet budt på en del spillere i ældre versioner af både F50 Adizero og Predatoren. HVad synes du om denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Vi hører som altid meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.