Unisport Støvle Challenge | Er du klogere end Jay Mike?

28.01.2019

Skrevet af Zlatko

Vi har lavet vores egen Støvle Challenge, hvor vi udfordrer dig og dine venner til at bruge jeres fodboldstøvle viden! Tror du, at du ved mere end Jay Mike – og er du klar til udfordringen? Så skal du bare besøge vores Challenge og deltage i konkurrencen om et par fodboldstøvler.

Unisport Støvle Challenge

Er du en ægte fodboldstøvle nørd, kunne du have været Unisports WebTV-vært? Tag chancen i Unisports Støvle Challenge så kan det være, at det er dig, der vinder et par fodboldstøvler. Det handler om fodboldstøvler, så hvis du kan dit grej, så skal du bare deltage lige nu!

Du tænker måske ‘Hvordan deltager jeg?’. Det er meget simpelt, og jeg giver dig nogle råd med på vejen. Du skal bare klikke på linket foroven og skrive dig op ved at bruge dit navn og e-mail adresse, samt godkende betingelserne for at deltage. Når du er klar til at tage testen, vil et stykke af en støvle blive vist, som vokser hen over tiden. Du skal være hurtig, da du ikke har uendelig tid til at svare! For at deltage i konkurrencen om et par fodboldstøvler skal du ’bare’ svare rigtigt på 8/10 spørgsmål.

Vi spurgte Jay Mike, om han ville tage testen, så du kunne få en fornemmelse af, hvor svær den var. Han svarede rigtigt på alle spørgsmål i en tid af 26 sekunder, så du skal ikke være alt for langsom, hvis du skal have fingrene i et par fodboldstøvler.


Er du klar til at tage testen?