Adidas har givet deres legendariske fodboldstøvle Copa Mundial en helt ny farveopdatering, og i den anledning tager vi et kig på den ikoniske klassiker med en helt ny kampagne. Så ærede Copa Mundial fans - værsgo og nyd opmærksomheden.

Det er sjældent, at Copa Mundial løber med al opmærksomheden. Som regel er det en støvle, som blot udfører sit arbejde i tavshed og uden at råbe alt for højt. Det betyder dog ikke, at den ikke gør sit arbejde godt. Verdens mest solgte fodboldstøvle taler sit tydelige sprog, og vi giver Copa Mundial lidt tiltrængt opmærksomhed i anledning af, at der er kommet en helt ny farvevariant af klassikeren i hvid.

Det er faktisk første gang nogensinde, at der er kommet en ny farvevariant af Copa Mundial, der ellers altid har været sort med lidt hvide detaljer bl.a. de tre klassiske striber. Men i støvlens 34. år mente Adidas, at det var på tide med lidt frisk farveopdatering, og derfor smed de for et par dage siden Adidas Copa Mundial på gaden i hvid.

Siden da har vi haft svært ved at få den hvide Copa Mundial ud af hovedet, og derfor har vi besluttet at gøre noget ved det. Derfor har vi her på Unisport.dk lanceret en helt ny kampagneside, hvor du kan komme helt tæt på den ikoniske læderstøvle, som har været på markedet længere end de fleste af os herinde i Unisport har levet.

Det kan måske undre, at Adidas ikke før har ændret mere på Copa Munidal. Men filosofien bag er så simpel, som den er god - hvorfor skal man ændre på noget, der fungerer? Adidas Copa Mundial leverer varer på banen med en sublim komfort og et virkelig lækkert touch på bolden, som opnås igennem den formidable læderoverdel, som måske ikke er markedets letteste, men som tilgengæld ved hvordan man skal behandle en bold.

adidas, copa mundial, adidas copa mundial, unisport, unisportstore

Hvis du endnu har til gode at opleve Adidas Copa Mundial, og hvis du spekulerer på, hvorfor den har fået en så ikonisk status i støvleverdenen, så er det en god idé at hoppe direkte ind på vores kampagneside. Her kan du se meget mere til den legendariske støvle, der nu noget overraskende har to forskellige farver.

Adidas Copa Mundial kom noget overraskende i en hvid farvevariant her i ugen, og siden da har vi ikke kunne få den nye støvle ud af hovedet. Derfor har vi lavet en kampagneside, der går helt tæt på Adidas Copa Mundial. Hvad synes du om den nye elegante hvide udgave af Copa Mundial? Og hvad kan du bedst lige ved Copa Mundial? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.