Vinderen af Brugernes WebTV for september måned er fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af september måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Chrstian Oxfeldt, der lavede en video med en test af den nye Adidas Nitrocharge 1.0. I videoen viste Christian eksempler på sin drible og sparketeknik, og hvad det er, som Nitrocharge kan betyde for hans spil.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Christian Oxfeldt et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for Jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af oktober måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af november – hvem ved?

Christian Oxfeldt testede i dette Brugernes WebTV afsnit den nye Adidas Nitrocharge 1.0. Hvad synes du om Nitrocharge 1.0? Og er det en støvle, som du godt kunne tænke dig at prøve? Del din mening herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.