I sidste uge kunne Manchester City løfte sløret for klubbens nye tredjetrøje, og vi tager nu et nærmere kig på den elegante trøje fra Nike, som Sergio Agüero, Yaya Toure og resten af spillerne skal bære i jagten på succes.

Det er et nyt og spændende samarbejde, som Nike og Manchester City har indgået. Amerikanerne overtog trøje-sponsoratet fra Umbro i sommers, og indtil videre har Nike leveret en elegant hjemmebanetrøje i den klassiske lyseblå farve, en ligeså klassisk sort udebanetrøje og senest også en meget elegant tredjetrøje i hvidt med en lyseblå og mørkeblå stribe ned langs trøjen. Den seneste tilføjelse til Nike og Manchester Citys spændende samarbejde tager vi et nærmere kig på her.

Med Manchester Citys tredjetrøje har Nike valgt en helt klassisk løsning. Hvid har alle dage været en flot farve til en fodboldtrøje, og man må sige, at den hvide farve fremstår elegant og nærmest royal kombineret med det flotte Manchester City logo som man som altid finder på brystet. Samtidig har Nike lavet en lodret stribe ned langs trøjen, som giver trøjen dynamik og et moderne udseende.

Er du fan af City, og kunne du godt tænke dig at støtte klubben i jagten på cup-triumfer, så kan du bestille den nye trøje lige her - priser fra 449 kr.

Farverne til den lodrette stribe er lyseblå og mørkeblå, og det er netop de farver, som man finder på henholdsvis hjemmebanetrøjen og udebanetrøjen. Dermed kan man som Manchester City fan stolt bære alle de flotte farver fra klubbens trøjesortiment på den nye tredjetrøje, som The Citizens kommer til at bære i hele den nuværende sæson, hvor de er på jagt efter endnu et mesterskab til samlingen.

Manchester City vil komme til at bære trøjen til alle udekampene i de forskellige Cup-turneringer, og vi har allerede set den elegante trøje være i aktion i Champions League. Her fik både trøjen og Manchester City en perfekt start på turneringen med en imponerende 3-0 sejr over Viktoria Plzen.

Trøjen henvinder sig til de inkarnerede og trofaste City-fans. Nike har nemlig ikke kun lavet en trøje, der ser godt ud, der er også taget højde for klubbens stolte tradition. I kraven finder man således et lille mærkat med titlen "Pride In Battle", der betyder stolthed i kamp, og som er den engelske oversættelse af klubbens latinske motto "Superbia in Proelio".

Trøjen er lavet i Nikes velkendte DriFIT-materiale, som er designet til at lede fugt og sved væk fra kroppen og holde en tør. Selv i de allermeste krævende situationer. Hvad enten det så er som spiller eller som fan i de døende minutter af en nervepirrende Champions League udekamp.

Nike har også haft miljøet i tankerne, da de producerede denne trøje, og derfor er trøjen lavet med genbrugt polyester. Trøjen kan faktisk være lavet med helt op til 13 genbrugte plastikflasker, og dermed beviser Nike og Manchester City at de tager klodens miljøudfordringer alvorligt.

Er du fan af City, og kunne du godt tænke dig at støtte klubben i jagten på cup-triumfer, så kan du bestille den nye trøje lige her - priser fra 449 kr.

Det bliver spændende at se, om denne tredjetrøje, som skal bruges i cup-kampene kommer til at få succes. Kan det blive trøjen, der spiller Sergio Agüero og Yaya Toure helt til tops? Svarende blæser i vinden, men uanset hvad, så har Nike og Manchester City skabt en trøje, som bestemt er et trofæ værdigt.

manchester, city, nike

Manchester Citys nye tredjetrøje fremstår moderne og elegant med en kombination af hvid og striber i lyseblåt og mørkeblåt. Hvad synes du om den nye trøje? Og tror du, at Manchester City får succes i Champions League? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.