Normalt er det spillerne og deres støvler, der stjæler opmærksomheden, men nu melder fodbolden sig også ind i kampen om at blive set. Nike er klar til at sende deres nye Nike Incyte Hi-Vis fodbold i aktion i weekenden, og vi ser nærmere på den nye bold lige her.

Det er svært at komme udenom, at vinteren kommer tættere og tættere på, for hver dag der går. Det bliver mørkere, sværere at se på banen, men til at hjælpe spillernes syn lidt på vej i mørket har Nike lanceret en Hi-Vis udgave af den populære Nike Incyte fodbold. Den nye bold er optimeret og udviklet til at blive set, selv når solen har besluttet sig for at holde fri.

Hvis du gerne vil have en bold, der er skabt til at blive set, så kan du bestille de nye Nike Incyte Hi-Vis fodbolde lige her - pris 999 kr.

Nike mener selv, at Incyte er verdens bedste fodbold, og nu har den også fået en farvevariant, der passer til en éner. Når der i weekenden igen bliver fløjtet op til verdens klasse fodbold i nogle af europas største ligaer, bliver der fuld knald på farverne, og det bliver en sand fornøjelse at se den farverige bold i aktion sammen med Hi-Vis støvlerne, som i den senere tid har gået en sikker sejrsgang overalt i Europa.

Bolden kommer til at blive brugt i både Premier League, Serie A og La Liga, og bolden får sin officielle debut nu på lørdag den 26. oktober, og herefter bliver det den gule, pink og lilla bold, som verdens absolut bedste spillere skal forsøge at sende i nettet i jagten på succes.

Hvis du gerne vil have en bold, der er skabt til at blive set, så kan du bestille de nye Nike Incyte Hi-Vis fodbolde lige her - pris 999 kr.

Valget af farver er langt fra tilfældigt. Nike har udviklet en teknologi, de kalder Nike RaDaR, der står for Nike Rapid Decision and Responce, og som oversat til dansk betyder hurtig beslutninger og hurtig reaktioner. Tanken er, at man ved at øge boldens synlighed giver spillerne mulighed for at se bolden tidligere og dermed reagere hurtigere. Gennem flere test er Nike kommet frem til, at kombinationen af gul, lilla og pink, giver bedst mulighed for at se bolden under svære lysforhold.

Der kan ikke herske tvivl om, at Nike Incyte fodbolden er en af verdens absolut bedste. Den er optimeret til at tilfredsstille behovet fra verdens absolut bedste fodboldspillere, og Nike har blandt indarbejdet en fem-lags-teknologi i bolden, der giver et optimalt touch på bolden. Samtidig er bolden betrukket med et elastisk lag på overfladen, der gør, at bolden har en mere direkte linje i luften. Nogle spillere vil måske være ked af det enormt høje teknologiske niveau på Nike Incyte-bolden - for hvis ikke bolden, hvad skal så have skylden, når de fejler?

Hvis du gerne vil have en bold, der er skabt til at blive set, så kan du bestille de nye Nike Incyte Hi-Vis fodbolde lige her - pris 999 kr.

Den nye Nike Incyte bold passer perfekt til Nikes Hi-Vis støvlekollektion. Den amerikanske gigant har givet de fire siloer Maestri, Mercurial, Hypervenom og Tiempo Legend klare og skarpe farver, som er synlige og tiltrækker sig opmærksomhed på banen. Støvlerne kommer til at stå perfekt sammen med den nye bold, og vi glæder os allerede til at se kombinationen af Hi-Vis støvle og bold på banen - og så gør det jo ikke så meget, at det snart bliver vinter.

ALT_TAG

Nike Incyte Hi-Vis er udviklet til at kunne være synlig, når mørket falder på, og vinteren kommer krybende. Hvad synes du om den nye fodbold? Og hvilken farvemodel af Nike Incyte vil du helst have? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.