Eventet Nike Chance er i fuld gang, og Nike har lanceret en video fra Stockholm, hvor fire heldige og talentfulde fodboldspillere gik videre i udtagelsesstævnet. Du kan se videoen lige her og mærke nerverne, når fremtiden står på spil.

Det kræver koncentration og nerver af stål, hvis man vil have chancen for at spille med sammen med de allerbedste. Det ved deltagerne i Nikes The Chance, hvor en række unge spillere kæmper om at få chancen for at blive en del af Nike Academy og leve og træne som professionelle fodboldspillere.

Derfor kan det heller ikke komme bag på nogen, at nerverne sad uden på tøjet, koncentrationen var høj og spændingen i top, da Nike holdt udtagelsesstævne i Stockholm. Her skulle en række håbefulde unge spillere bevise overfor trænerne, at de netop havde kvaliteterne til at komme videre i konkurrencen og bevare drømmen om at blive professionel.

Kun fire spillere gik videre fra Stockholm, og hvis du er nysgerrig for at se, hvordan det gik for sig, så har Nike leveret en video, hvor man kommer helt tæt på spillerne i deres forberedelser på at levere varen, når det gælder. Vi kommer også helt tæt på trænernes svære valg, når de skal vælge og vrage mellem de mange store talenter.

En af hovedpersonerne i videoen er Helsingborg IF spilleren David 'Titi' Accam. Han har tidligere været en del af Nike Academy og har siden hen taget skridtet til at blive professionel. Han ved om nogen hvad det kræver for at komme langt i Nike Chance, og han deler ud af sine erfaringer i videoen.

Med videoen viser Nike hvor meget der står på spil for de unge mennesker, og hvordan de brænder for fodbolden. Og ikke mindst hvor inderligt de jagter drømmen om en dag at blive en af verdens bedste fodboldspillere. Nike giver en række unge spillere chancen, og man må sige, at de kæmper alt hvad de kan for at gribe den.

Med Nike Chance giver Nike en masse unge spillere muligheden for at spille sig til at blive en del af Nike Academy. Men konkurrencen er benhård, og det er kun de allerbedste, der går videre fra de enkelte udtagelsesstævner. Hvad synes du om videoen? Og kunne du godt tænke dig at blive en del af Nike Academy på et tidspunkt? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.