Weekenden bød ud over masser af glimrende fodbold på lækre støvlespots, hvor vi ser på støvler fra alt fra Manchester-derbyet til Moskva. Kig med og se hvem vores øjne faldt på i denne weekend, hvor der var en overraskelse eller to.

Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain) - Nike Mercurial Vapor IX Gul/Sort Zlatan Ibrahimovic er en af Nikes helt store spillere, og spillede indtil denne uge i den nye Hypervenom, som han har været en af profilerne i. Nu er Zlatan dog skiftet tilbage til sine Mercurial Vapor IX i Gul/Sort, som svenskeren lader til at være rigtig glad for. Så er spørgsmålet, om det bare var en enlig svale, eller om Zlatan er tilbage i Vapor?

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma evoSPEED 1.2 Lilla/Orange I går tog Manchester City mod mestrene fra United, og her stjal Sergio Agüero showet. Manchester Uniteds onde ånd var ikke blevet kørt træt af Usain Bolt efter deres lille mediestunt sidste uge, og scorede to gange i sine nye Puma evoSPEED 1.2 i den frække Lilla/Orange-farve. En godkendt måde at indvie sine nye støvler på, må man sige.

Denis Glushakov (Spartak Moskva) - Adidas F50 Adizero Prime Blå/Grøn Det var dog ikke kun i Manchester, at to lokalrivaler stødte sammen, og i den russiske hovedstad Moskva stod CSKA ansigt til ansigt med Sparktak. For sidstnævnte var Denis Glushakov trukket i et par gamle Adizero Prime, som stadig er den letteste masseproducerede fodboldstøvle nogensinde lavet. Glushakov lader til at være ligeglad med at Adizeroen har fået to nye generationer siden Prime, og spiller ufortrødent videre i sin lette Adizero.

Marouane Fellaini (Manchester United) - Warrior Sports Gambler Hvid/Sort/Pink Den høje belgier havde nok ønsket sig et bedre første Manchester-derby, og selv om Fellaini optrådte i sin nye farve af Warrior Sport's kontrolstøvle, Gambler, var der ikke meget hjælp at hente - og United fik en snitter på 4-1.

Layvin Kurzawa (AS Monaco) - Nike Hypervenom Phantom custom Hvid/Rød/Sort I storopgøret mellem Paris Saint-Germain og AS Monaco var det ikke kun Zlatans støvler, der fangede vores opmærksomhed; Monacos unge venstraback Layvin Kurzawa spillede nemlig i et par speciallavede Hypervenoms, som matchede Monacos farver til perfektion.

James McClean (Wigan Athletic) - Nike Mercurial Vapor IX Stealth Hvis der er en mand, vi altid holder øje med, så er det James McClean - og den tidligere Sunderland-spiller skuffede heller ikke i weekenden, hvor han optrådte i den Sort/Hvide udgave af Vapor IX, som ellers ikke mange professionelle har spillet med.

Peter Odemwingie (Cardiff City) - Nike Mercurial Vapor IX Stealth ...ud over lige Peter Odemwingie fra Cardiff City, naturligvis. Manden med de mange klubber bag sig er nu i Cardiff, og her har han udstyret sig med den klassiske og lidt underspillede farve af Vapor IX, som er blevet taget rigtig godt imod.

Mesut Özil (Arsenal) - Predator LZ II Blå/Hvid/Rød Den lille, teknisk dygtige tysker har taget Premier League med storm, og i weekenden stod Özil for hele tre assists. Det gjorde han i sine Blå/Hvid/Røde Predator LZ II, som er udstyret med Özils unikke logo på hælen. Det er lavet med O'et fra hans efternavn med de tyske omlydsprikker inden i. Özil fortalte ved lanceringen af logoet, at han synes det ser fedt ud, bl.a. fordi det ligner et otte-tal, som tyskeren spiller med på landsholdet.

Jonjo Shelvey (Swansea City) - Predator LZ II Sort/Sort/Hvid Shelvey har længe været glad for sorte eller helt blackoutede støvler, og har da også længe spillet i den blackoutede udgave af Predator LZ. I weekenden var det så tid til et skifte, men Jonjo Shelvey holdt sig til det sorte spor med en custom Predator LZ II i Sort/Sort/Hvid, som giver et flot, klassisk udtryk.

Steve Sidwell (Fulham FC) - Predator LZ II Hvid/Sort/Rød Nu vi er ved støvler, som ikke så mange professionelle har spillet med, så er Predator LZ II i Hvid/Sort/Rød et godt eksempel. Farvevarianten er blevet utroligt godt modtaget, men det er sjældent at vi har set den på den helt store scene. I weekenden bød Fulhams Steve Sidwell så på et kig til den hvide Predator, som matcher helt exceptionelt godt med Fulhams dragt.

David Stockdale (Fulham FC) - Regnbuesnørrebånd I weekenden blev der vist støtte til kampen mod homofobi i engelsk fodbold, hvor samtlige spillere fik tilsendt regnbuefarvede snørrebånd, som de kunne vælge at vise deres støtte med. Dette gjorde Fulhams målmand David Stockdale i The Cottager's kamp mod Chelsea, og hoppede derfor med i støtten sammen med bl.a. QPRs Joey Barton og Shaun Wright-Phillips.

Mikel Arteta og Thomas Vermaelen (Arsenal) - Regnbuesnørrebånd Støtten til kampen mod homofobi kom også fra Arsenal-spillerne Mikel Arteta, Aaron Ramsey samt Thomas Vermaelen, som alle viste deres regnbuesnørrebånd frem. D'herrer spillede ikke med snørrebåndende, men viste alligevel støtten ved at stille op til fotografering med dem.

Thomas Müller (FC Bayern München) - Adidas blackoutet prototype Okay, billedet her er måske fra slutningen af sidste uge, men da det røg under radaren der, kommer det med i weekendens støvlespots. Tyske Thomas Müller trænede nemlig i en blackoutet støvle, som vi også har set bl.a. Karim Benzema og danske Nicki Bille træne i. Müllers støvle har en hælkappe der minder om Adizeroens, og lader til at have en overdel, der er delt op i to - samtidig med at have Adidas-striber på langs af snuden. Tiden vil vise, hvad Müller træner i, men med især hælkappen kunne meget pege på en ny Adizero. Hvad tror du?

Med masser af opsigtsvækkende spots fra Zlatan, der går tilbage til Vapor IX, Müller i en blackout og Agüero der gav en flot debut til sine evoSPEED er der nok at kigge på. Men hvad siger du til Zlatans skifte og Müllers prototype? Giv dit besyv med i boksen herunder.