Den elegante læderstøvle Nike Tiempo Legend IV har også fået en Hi-Vis farveopdatering, og selvom man er en elegant og klassisk fodboldstøvle kan man jo sagtens skille sig ud på banen. Vi tager et kig på en elegantier i smarte og strålende farver.

Hvis man er til klassiske dyder på en fodboldstøvle, så er det svært at overse Nike Tiempo Legend IV. Kængurulæder, uovertruffen komfort, blødt og naturligt touch og så er det altsammen pakket ind i et stilrent og klassisk design med visse skarpe twists. Endnu sværere bliver det at se forbi støvlen, nu hvor den har fået en helt ny Hi-Vis farveopdatering.

Hvis du vil have den nye Nike Tiempo Legend IV i de skarpe synlige farver, så kan du bestille den lige her - priser fra 1104 kr.

Og hvis man føler sig i tvivl om Tiempo Legend IV's kvaliteter, så kan man bare tage et kig på nogle af de navne, der spiller i støvlen. Sergio Ramos, Gerard Pique, Ashley Cole og Andrea Pirlo er blandt de spillere, der trækker den meget komfortable og elegante støvle på fødderne til kamp og træning, og som nyder godt af dens komfort og kvaliteter.

Det er ellers efterhånden de færreste støvler, der kan prale af en kængurulæderoverdel, men Nike Tiempo Legend IV er én af de få. På forfoden er overdelen produceret i det eksklusive materiale, der er kendt for sin blødhed og smidighed. Efter at have spillet i støvlerne et fåtal af gange, vil læderet forme sig efter og smyge dig om din fod, så du får et personligt fit, du aldrig bliver træt af.

På tværs af forfoden og det lækre kængurulæder løber der en række syninger. De er placeret sådan på grund af fibrene i læderet, og det sikrer, at det ikke strækker og udvider sig mere end højst nødvendigt. Derfor vil støvlen være en smule stram fra første færd, men den spilles hurtigt til og læderet udvider sig, men så forbliver fittet sådan på grund af netop de syninger. Derudover skaber de også en masse små puder, der giver et blødt og dæmpende touch på bolden.

For at skabe yderligere stabilitet på støvlen, har Nike også brugt deres syntetiske lædermateriale Kanga-Lite, der tager over for kængurulæderet fra midterfoden og så strækker det sig om til hælen. Kanga-Lite vejer mindre end læder og optager langt mindre vand, hvilket sikrer, at støvlen holder sig så let som muligt og dertil udvider det sig ikke på samme måde som naturligt læder.

Selvom det er en noget mere klassiske støvle end meget andet på markedet, så er den ikke helt uden teknologi. Nike har fået indarbejdet deres ACC-teknologi (All Conditions Control) i overdelen, der sikrer dig det samme greb i bolden i våde vejrforhold, som du har i tørre. Det sikrer et ensartet touch og en god kontrol, som du helt bestemt vil få glæde af. Endnu bedre, så er ACC indarbejdet i overdelen og det kan derfor ikke slides væk og du vil få gavn af dens virkning, så længe du kan holde liv i støvlerne.

Knopsystemet er klassisk bygget op med koniske knopper, der giver en stabil platform og en høj komfort uden at gå på kompromis med grebet i banen. For at forbedre accelerationen har Nike også udstyret støvlen med blades på hælen og under midterfoden, der tager ekstra godt fat og giver dig et godt afsæt.

Hvis du vil have den nye Nike Tiempo Legend IV i de skarpe synlige farver, så kan du bestille den lige her - priser fra 1104 kr.

Selvom man har en klassisk støvle, så kan man godt skille sig ud på banen, og med den nye Nike Tiempo Legend IV Hi-Vis bringer Nike de klassiske dyder sammen med den moderne friskhed, og det skaber en unik fodboldstøvle. Du kan se meget mere til den nye Nike Tiempo Legend IV og de andre Nike-støvler fra Hi-Vis kollektionen på vores kampagneside ved at klikke på banneret nedenfor.

nike, fodboldstøvler, nike fodboldstøvler, faver, hi-vis, high vissibility

Nike Tiempo Legend IV kender du sikkert ganske godt efterhånden, men farvevarianten er helt ny og farvestrålende og en del af Nikes Hi-Vis kollektion. Hvad synes du om den? Kunne den være noget for dig? Skriv gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.