Selvom der endnu er lidt tid til, at det helt nye FIFA 14 udkommer, så er demoen klar, og dermed kan man få den første forsmag på, hvilket spil der venter, når FIFA 14 lander den 26. september.

Det kan godt være, at vejret er lidt trist og gråt udenfor og efteråret snart har overtaget hvad der var tilbage af sommer. Men det behøves ikke nødvendigvis at være skidt. Så har man en ekstra undskyldning for at spille det helt nye FIFA 14, der er udkommet i en demo-version til både PC, Playstation 3 og Xbox 360.

Det er først den 26. september at den fulde version af FIFA 14 lander i butikken, men allerede nu er der masser at glæde sig til. EA Sports har proklameret, at det kommer til at være det mest virkelighedsnære FIFA-spil nogensinde lavet, og man har indgået store aftaler med både Liverpool og FC Barcelona, og derfor kommer Camp Nou til at være en del af spillet i år.

Det virker til at begejstre Lionel Messi, der er hovedpersonen i en helt ny TV-reklame, som EA Sports har leveret til det helt nye FIFA 14. Her ser man den argentinske stjerne i en noget uvant rolle. Fodboldbanen er skiftet ud med en stor ørken og i stedet for at vade rundt i sine Adidas F50 Adizero Messi-støvler, så kører han rundt i en bil. Det gør den lille troldmand med et ganske stort smil, og han får også hurtigt følgeskab af masser af andre stjerner.

En af grundene til at Lionel Messi kører rundt i ørkenen og smiler, kunne også være, at han er den bedste spiller i det nye FIFA 14. Med 94 i sin samlede score, så slår han den evige konkurrent Cristiano Ronaldo, som EA Sports har gjort til spillets næstbedste spiller med en score på 92. Den tredjebedste spiller er Franck Ribéry, der ellers vandt UEFA's pris for den bedste spiller i Europa foran netop Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Franck Ribery er nok vant til at juble med alle de titler og den succes han har, og der bliver også masser af jubelscener i det nye FIFA 14. Som noget nyt kan man selv dirrigere, hvordan man skal juble, og der er en lang række jubelscener at vælge imellem. Dermed er der ekstra god grund til at forsøge at få sparket bolden i kassen og komme i gang med at fejre sig selv, og i videoen ovenfor kan du få en forsmag på, hvordan det kan se ud.

Der i det hele taget rigtig meget godt i vente i det nye FIFA 14. Og mon ikke også at Adebayo Akinfenwa glæder sig til at få spillet i hænderne. Han kan nemlig glæde sig over, at EA Sports har valgt ham som spillets stærkeste spiller. Det kan måske virke uforståeligt med tanke på, at han til daglig spiller for Gillingham , men når man ser hans statur, så kan man godt forstå, hvorfor han topper listen. Det er nok de færreste forsvarsspillere, der ser frem til at stå overfor ham.

FIFA 14 udkommer i sin fulde version den 26. september, og vi har allerede et kæmpe stort fedt gamer-kryds ud for den dato. Og hvis du også vil have spillet den 26. september, så kan du allerede nu forudbestille FIFA 14 lige her. Vi får både den normale udgave og en særlig Ultimate Edition udgave, der åbner et væld af mulighed for at interagere online.

Vi kommer nærmere udgivelsdatoen for FIFA 14, og allerede nu kan du få den første forsmag på det nye spil i demoen. Hvad synes du om FIFA 14? Og skal du have det nye spil? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.