Efter midtugens landskampsrunde tager vi et blik på hvilke støvler stjernerne har haft på fødderne, og vi er blandt andet faldet over en specialdesignet Puma til ære for Gianluigi Buffon, en del hvide støvler, samt en masse Predators i blåt.

Nogle drømme lever, mens andre er knuste. Efter landskampsrunden tirsdag spidser det til i kampen om de eftertragtede pladser til VM i Brasilien til næste år. 90 minutter kan gøre en verden til forskel, og hele tirsdag aften blev der knoklet i alle kampens minutter rundt omkring i verden for at komme tættere på sambarytmerne. Selvom det er langt mere stillestående, så har vi også knoklet i løbet af formiddagen for at levere en omgang støvlespots fra gårsdagens landskampsrunde.

Gianluigi Buffon (Italien) Puma King Hvid/Rød Vi starter ved at runde en instiution i italiensk fodbold. I gårsdagens kamp mod Tjekkiet stod Gianluigi Buffon nok en gang placeret mellem stængerne for at holde bolden ude af det italienske mål, og det har han gjort ikke færre end 136 gange i løbet af sin karriere. Det giver San Gigi eller Superman, som Italienerne kalder ham, rekorden for flest optrædener for Italien. Indtil videre må han dele rekorden med Fabio Cannavaro, men det forhindrede ikke Puma i at speciallave en Puma King til Buffon, hvor der er broderet Buffon og 136 caps, hvilket på dansk betyder 136 kampe og markerer Buffons rekord.

Frank Lampard (England) Adidas Adipure 11pro Det var ikke kun Gianluigi Buffon, der rundede lidt af en milepæl i sin karriere. Engelske Frank Lampard kunne i udekampen mod Ukraine notere sig for sin landskamp nummer 100. Selvom det er en imponerende bedrift, vil Lampard i dag nok ærgre sig lidt over, at han med sine Adipure 11pro på fødderne ikke kunne spille England til mere end det ene point i 0-0 gyseren. Til gengæld fejrede han de 100 kampe med at mindes sin afdøde mor på støvlerne med teksten "mum" - en flot gestus.

Robbie Keane (Irland) Nike CTR 360 Maestri III Blå/Neon/Sort En spiller, der også har en god portion landskampe på CV'et er Robbie Keane, der selvom han 'blot' er 33 år allerede har spillet 128 landskampe. I de kampe er det blevet til 60 mål, og det må jo siges at være ganske imponerende for angriberen, der foretrækker Nikes kontrolstøvle Nike CTR 360 Maestri III på fødderne. I gårsdagens kamp var der dog lidt uvant ikke mål i Maestri'en, og Irland tabte på udebane 1-0 til Østrig.

Anthony Pilkington (Irland) Adidas F50 Adizero Hvid/Rød Med nederlaget i baghovedet er det ganske tvivlsomt, at det bliver en aften, som Irland vil se tilbage på med særlig stor glæde. Alligevel var der dog elementer, som vi vil huske kampen for. Et af dem er Anthony Pilkingtons støvlevalg. Han havde et par Adidas F50 Adizero på fødderne i den elegante hvide farvevariant, som Adidas lancerede tidligere på sommeren. Ganske elegant at se den hvide støvle i aktion.

Viktor Pe?ovský (Slovakiet) Nike CTR 360 Maestri III Hvid/Orange Når man spiller i hvidt, så skal man næsten også have en hvid støvle på fødderne. Det virker i hvert fald til at være den tankegang, som godt kunne ligge bag Viktor Pe?ovskýs støvlevalg. Han havde den hvide udgave af Nike CTR 360 Maestri III på fødderne, og støvlen fik aldrig særlig meget eksponering, da Nike gav den grønne CTR360 Maestri III til sine store stjerner. Den Hvid/Sort/Orange udgave af Maestri III matchede dog ganske godt Slovakiets hvide landsholdsdragt. Det er nok en ringe trøst for Viktor Pe?ovský og resten af det slovakiske mandskab, der tabte 1-2 hjemme til Bosnien-Herzegovina.

Ronald Centeno (Bolivia) Nike Mercurial Vapor IX Hvid/Sort Det er dog ikke kun de europæiske fodboldspillere, som virker til at være ganske glade for fodboldstøvler i hvidt. Også i Sydamerika gælder det om at se elegant ud på banen, og det må man sige, at Ronald Centeno fra Boliva gør i sine Nike Mercurial Vapor IX, som det virker til, at han har fået speciallavet via NikeID.

Yusif Raman Chibsah (Ghana) Lotto Stadio Potenza II Grøn/Hvid/Rød Vi skal også lige et smut til Japan, der havde besøg af Ghana i en venskabskamp. Kampen endte Japan med at trække sig sejrsrigt ud af, og selvom ghaneserne nok ikke er særlig tilfredse med det, så er vi ganske glade over at se den elegante Lotto Stadio Potenza II i aktion. Støvlen blev lavet op til EM i 2012, og var nok direkte tiltænkt italienske spillere, men den røde og grønne fare har Ghana også i landets flag, og derfor kan man egentlig godt forstå støvlevalget.

Xavi (Spanien) Adidas Predator LZ II Blå/Orange Og nu hvor vi har været vidt omkring, så runder vi af med et vaskeægte Predator-hattrick. Den nye Adidas Predator LZ II Blå/Orange virker allerede til at være voldsomt populær, og i Spaniens venskabskamp mod Chile havde midtbanedirrigenten Xavi den nye farve på fødderne.

Aaron Ramsey (Wales) Adidas Predator LZ II Blå/Orange En anden Predator-spiller, som også har skiftet den grønne farve ud med den blå er Arsenals Aaron Ramsey. I Wales kamp mod Serbien havde Ramsey æren at være anfører, men han kunne ikke lede Bale og resten af det walisiske hold til en sejr. I stedet måtte Ramsey iført sine nye Predator forlade stadion med et 0-3 nederlag, hvilket jo aldrig er sjovt.

Nani (Portugal) Adidas Predator LZ II Blå/Orange Den portugisiske stjernespiller Nani var også hoppet i den Blå/Orange Adidas Predator LZ II i denn stjernespækkede venskabskamp mellem Brasilien og Portugal. Kampen trak Brasilien sig sejrsrigt ud af, men spørgsmålet er om Nani ikke giver sine nye blå støvler endnu en chance for at vinde en fodboldkamp på lørdag, når Manchester United møder Crystal Palace i Premier League. Bemærk Nanis personliggjorte knopsystem, hvor han kun har to SG-knopper som det forreste knopsæt under hælen og altså ingen under forfoden.

Midtugen har budt på en masse landskampsfodbold, og det har vi udnyttet til at kaste os over en omgang støvlespots. Denne gang med fokus på hvide støvler samt et blåt Adidas Predator LZ II-hattrick. Hvad synes du om denne omgang støvlespot? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.