På en helt ny kampagneside sætter vi fokus på UniID, der er din unikke mulighed for at få broderet eller trykt dit navn, nummer og flag på dine støvler. Dermed kan man få støvler, der ligeså godt kunne være at finde på de største stjerner i verden.

Hvis man sidder i omklædningsrummet og kigger sig omkring og ser fem par Nike Hypervenom Phantom, ja så kan det måske godt være svært at være sikker på, hvilken der er ens støvle. Derfor er det nok ikke en helt tosset idé at få lavet en helt personlig støvle med den unikke mulighed UniID, der giver dig chancen for at få dit navn, nummer og flag broderet eller trykt på dine støvler. Med en helt ny kampagneside sætter vi fokus på UniID.

Du kan besøge den helt nye UniID kampagneside lige her

UniID er en unik måde at få en støvle, som ikke er ligesom de andre, og vi giver dig muligheden for at du kan præge din støvle, så den passer lige præcis til dig. Ved vores støvler kan man for eksemepl skrive sit navn, og hvis man samtidig gerne vil markere ens tilhørsforhold, kan man også få sat et flag på støvlen.

En af de spillere, der allerede har benyttet lejligheden til at få sin helt egen støvle er Brøndbys Riza Durmisi. Den hurtige og teknisk stærke back spiller i Nike Mercurial Vapor IX Stealth, og her har han fået trykt initialerne RD og nummeret 17 på støvlen. Samtidig har han også fået det danske flag på støvlen, så det er tydeligt for alle, hvor han kommer fra, når han repræsenterer Danmark på U-19 landsholdet.

Du kan besøge den helt nye UniID kampagneside lige her

Hvis man for eksempel skal have fat i den helt nye Nike Hypervenom, som er utrolig populær for tiden, så kan man gøre den til sin egen med et unikt broderi. Det har Gilberto Macena allerede fået gjort, og på hans støvle finder man navnet Macena og ikke mindst det brasilianske flag.

UniID er enten med tryk eller med broderi, som for eksempel bliver brugt på den nye Nike Hypervenom og uanset hvad, så får man en støvle, som er helt ens egen, og som man stolt kan vise frem på fodboldbanen. Og hvis du kunne tænke dig at blive lidt klogere på hvad UniID er, og hvordan det ser ud på støvlerne, så kan du klikke dig ind på vores kampagneside ved at trykke på banneret lige herunder.

unisport, uniid, tryk, broderi, støvler, unisport, unisportstore

UniID er en unik mulighed for at få ens helt egen personlige støvle, og du kan klikke dig ind på vores kampagneside ved at trykke på banneret overfor. Hvad synes du om UniID? Og fortrækker du at have navn og flag på støvlen, eller vil du hellere have en støvle uden? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.