De kan holde så godt fast, at Spiderman nok ville være misundelig, og hvis du tvivler på hvor gode Sells målmandshandsker i virkeligheden er, så har englænderne lanceret en video, der viser de teknologiske avancerede handskers formåen på en ganske simpel måde.

Det er småt med de smarte vendinger, lange salgstaler og eksplosive effekter i denne helt nye Sells video, der viser det teknologisk avancerede Adhesion Ultra latex frem. Så hvis man er på udkig efter en eksplosiv produkt-video i bedste Hollywood-stil, så er dette ikke videon at tjekke ud. Hvis man tilgengæld er nysgerrig på at se det illustreret præcis hvor meget latexet Adhesion Ultra fra Sells målmandshandsker egentlig kan, så er det en god idé at følge nøje med.

Sells har brugt helt simple virkemidler i forsøget på at illustrere, præcis hvor gode Sells målmandshandsker egentlig er. Det eneste de har brugt i videoen er et kar fyldt med vand, en gennemvåd Nike Incyte fodbold og ikke mindst latexet, som bliver anvendt på Sells målmandshandsker. Med de ingrendienser får de en række af deres trofaste målmænd til at løfte bolde kun ved at holde i spidsen af latexen, og selvom det kan være svært at tro, så er det faktisk nok til at holde den helt våde fodbold fast.

Det materiale, som Sells bruger til deres top målmandshandsker til vådt vejr er det teknologisk avanceret Adhesion Ultra, hvilket er et blot 4 mm tyndt latex-materiale, som er udviklet til at give den absolut bedste boldføling og sikre, at man kan holde fast på bolden selv under de vanskeligste og vådeste forhold. Og hvis man frygter at det blot er tomme ord uden indhold, så kan man få syn for materialets kvalitet i videoen.

En lang række af de europæiske topmålmænd nyder til daglig glæde af Sells særligt avancerede målmandshandker og blandt de målmænd, der fortrækker Sells, er danske Anders Lindegaard. Han kæmper en hård kamp for at erobre pladsen i buret hos Manchester United, men det burde ikke være handskerne, der forhindrer ham i at glide ind i startopstillingen.

Gennem flere års innovation har Sells lavet en række målmandshandker, der er født til at performe selv under de sværeste betingelser, og det er ikke kun Anders Lindegaard, som nyder godt af Sells handsker. I videoen får Ben Foster fra West Bromwich Albion og Asmir Begovic fra Stoke set med egne øjne, hvor meget deres daglige handsker egentlig kan.

Måske er det Adhesion Ultra og Sells handskerne, som er Simon Mignolets hemmelighed til at holde buret rent i Liverpool. I de første tre kampe har han ikke ladet bolden slippe forbi sine handsker, og det har været stærkt medvirkende til at sikre Liverpool en imponerende 1. plads i Premier League.

Senest har Sells også skrevet kontrakt med FC Barcelona målmanden Victor Valdes, der kommer til at spille i Axis 360-serien, og som også senere kommer til at designe sin egen handske. Dermed kommer Victor Valdes til at være en del af en fornem flok af målmænd, der trækker Sells handskerne på hænderne, når de skal forsøge at holde buret rent til træning og til kamp.

Hvis du godt kunne tænke dig at se meget mere til Sells avancerede målmandshandsker, så kan du finde dem inde på vores side lige her.

Adhesion Ultra er uden tvivl et yderst godt materiale, og det har en fantastisk egenskab til at holde på en våd bold. Hvad synes du om videoen? Og hvilken Sells målmandshandske er din favorit? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.