adidas x EA Sports | Nye 4. trøjer til de største adidas-klubber

27.11.2018

Skrevet af Zlatko

Virtuel fodbold og fodbold bliver mere og mere smeltet sammen. Vi har tidligere set verdensmesterskaber og støvler i begge verdener, og nu er det til Limited Edition-trøjer. Lad os tage et nærmere kig på adidas x EA Sports-fodboldtrøjerne.

adidas x EA Sports

For første gang nogensinde går adidas og EA Sports i et samarbejde for at skabe 4 limiteret adidas-fodboldtrøjer til de mest populære adidas-klubber i verden. Disse 4. trøjer vil kun være tilgængelige i FIFA Ultimate Team, hvis du har valgt Manchester United, Bayern München, Juventus eller Real Madrid, som din yndlingsklub. Du kan dog købe alle trøjer hos Unisport, ligegyldigt hvilket hold du holder med.

De limiteret 4. trøjer er designet til at genopfinde de 4 ikoniske klubbers look, hvilket giver trøjerne deres eget personlige og digitale look. Et look som er inspireret af klubbernes historie og baggrund.

adidas x EA Sports Real Madrid

De regerende mestres, Real Madrid, nye 4. trøje tager et skridt væk fra det traditionelle med det modige digitale design. Limited Edition-trøjen er lavet med et galaktisk design, der referer til klubbens kælenavn: Galácticos, som er et synonym for en gruppe meget talentfulde Real Madrid-spillere. Oftest findes disse spillere på øverste hylde og med et højt prisskilt. Den mørkeblå trøje har et hvidt stjerne-design, som reflekterer Madrids nattehimmel, og hylder klubben med de mange stjerner, der har evner fra et andet planet.

adidas x EA Sports Bayern München

Bayern München, som også er kendt som ’Stern des Südens’, har fået en 4. trøje, der fejrer denne forbindelse og holdets stjerne. Trøjen har fået et stjerneklar-design, samt en rød farve der repræsenterer Allianz Arena på kampdagene, hvor hele stadionet klædes i rødt. Bayern München-logoet er placeret i midten, hvilket sætter et større fokus på klubben som helhed.

Fortsætter nedenfor.

adidas x EA Sports Juventus

Juventus er et powerhouse i Italien, og de har et hold fyldt med superstjerner. Holdet blev kun bedre i sommers, hvor de hentede selveste Ronaldo. Juventus er født med en fremadrettet holdning, hvilket har resulteret i at klubben har vundet 34 italienske mesterskaber, og er godt på vej mod det 35. Den nye 4. trøje er lavet med et spejl-design, samt et iriserende look, der reflektere den uforudsigelighed, som Juventus er kendte for.

adidas x EA Sports Manchester United

Den sidste 4. trøje er Manchester Uniteds, hvilket er lavet i et modigt design, der passer perfekt til det 20. århundrede. I hjertet af Manchester finder man mode og street-tendenser, som er kilden til inspirationen til denne trøje. Leopard-mønstret har en tæt forbindelse til Manchester United. Trøjen er progressive, innovative og modig, og det er nogle af de ting man forventer af Manchester United-holdet. Trøjen vil gøre spillerne til gamechangers på banen eller online, hvor du dominerer Ultimate Team Mode!

Det er tid til at slå til, hvis du vil have det fulde look, når du skal dominere den virtuelle bane. Få det samme look, som dit yndlingshold og bliv et med dem, når du kæmper igennem Weekend League-kampene.

De nye trøjer er allerede tilgængelig hos Unisport!