Det er mandag, og selvom dagens store fokus er transfer-vinduet som lukker i nat, så disker vi op med en omgang støvlespot efter en forrygende fodboldweekend med masser af god fodbold. I denne omgang ser vi nærmere på et par blackoutede støvler, og så er der også gensyn med et par lidt oversete farvevarianter.

Det værste ved mandagen må være, at der er lang tid til weekenden og masser af lækker fodbold. Det gode er til gengæld, at mandag giver muligheden for at kigge spillernes weekend-støvler efter i sømmene, og vi har vanen tro spejdet efter stjernes støvler for at kunne levere en omgang støvlespot.

Steven Gerrard (Liverpool) Adidas Predator LZ II Grøn/Gul Og vi starter denne omgang med lige at runde sommerens store samtaleemne Steven Gerrard, som blev hovedpersonen i sidste uges støvlespot. Her havde han taget et par Adidas Nitrocharge 1.0 på fødderne i kampen mod Aston Villa. Dermed fortsatte forvirringen om hans støvlevalg efter at være blevet spottet tidligere i både Nike CTR 360 Maestri III og Adidas Adipure 11pro. På Anfield Road mod Manchester United i gårsdagens kamp var han til gengæld tilbage i de velkendte Adidas Predator LZ II. Hvordan hele denne Gerrard-støvle-saga ender er stadig et åbent spørgsmål, som vi følger nøje.

Mathieu Flamini (Arsenal FC) Nike Tiempo Legend III Blackout Den alsidige slider Mathieu Flamini er tilbage i Arsenal, og i kampen mod Tottenham viste han, præcis hvorfor Arsene Wenger har valgt at give Flamini endnu en chance. Efter at han kom ind i stedet for Jack Wilshere i slutningen af første halvleg leverede Flamini en næste ufejlbarlig præstation. Det var de klassiske dyder, som prægede franskmandens spil, og det var iført de ligeså klassiske Nike Tiempo Legend III, som Flamini stadig virker til at foretrække. Interessant er det at se, at han stadig holder fast i sin blackoutede version af Nike Tiempo Legend III.

Iago Aspas (Liverpool FC) Nike Hypervenom Phantom Blackout Vi har allerede stillet det op som sommerens store støvlevalg: Er man til sprudlende farver eller en klassisk sort støvle? Og det virker til, at Liverpools Iago Aspas ikke er i tvivl om sit svar. I Liverpool-sejren over Manchester United havde han et par blackoutet Nike Hypervenom Phantom på fødderne. Mål var der ikke i støvlen for Iago Aspas, men han var en konstant trussel for Manchester Uniteds forsvar. Interessant ved Iago Aspas støvler er, at det godt kunne ligne, at han har taget den orange udgave af Hypervenom og blackoutet den.

Robin Van Persie (Manchester United) Adidas F50 Adizero Rød/Blå/Hvid Mål har vi endnu ikke set fra den ellers utrolig farlige Robin Van Persie i sine helt nye Adidas F50 Adizero, som hollænderen selv har designet. I slut-minutterne af kampen havde Van Persie ellers en stor chance for at give sin nye støvler en fremragende start på Premier League-tilværelsen, men dygtigheden svigtede Van Persie, hvis skud endte i side-nettet. Men på trods af den målfattige støvlestart, så skal vi nok få set et par mål fra Van Persies fod i den nye Adidas F50 Adizero.

Jesus Navas (Manchester City) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange custom sål Det er ikke alle professionelle, der vælger de helt traditionelle udgaver af topstøvlerne. Jesus Navas havde i kampen mod Hull et par Nike Mercurial Vapor IX på fødderne i Gul/Orange. Det er der såmænd ikke noget opsigtsvækkende i, men som Joakim Blomsterberg Olsen skarpt gjorde os opmærksom på via Facebook, så er der noget interessant ved Jesus Navas knopsystem. Jesus Navas har ligesom vi også har set det med Pedro valgt knopsystemet fra Nike Mercurial Vapor VII, og man kunne godt tænkes, at han også føler, at det giver ham mere stabilitet.

Robinho (Milan) Nike Hypervenom Phantom Orange/Sort Den uforudsigelige støvle Nike Hypervenom Phantom er efterhånden blevet en fast del af vores støvlespot, da der hele tiden er flere og flere stjerner, der viser den populære støvle frem. Den vævre brasilianske tekniker Robinho virker også til at have skiftet sine Nike Mercurial Vapor IX ud med den nye Nike Hypervenom Phantom, og han har valgt den orange og sorte farvevariant. Om det er den gode ven Neymar Jr., der har påvirket Robinho skal ikke kunne siges, men interessant at se brasilianeren i Hypervenom.

Santi Cazorla (Arsenal FC) Puma Evospeed 1.2 Sort/Gul Måske Santi Cazorla også er blevet påvirket lidt, da han er skiftet til Puma. Arsenal har mange spillere, der bruger Puma-støvlerne med både Sagna, Giroud, Rosicky og nu også Santi Cazorla, som i sidste uge blev offentliggjort som officiel Puma-spiller efter at have trænet i støvlen et par gange. I gårsdagens 1-0 sejr over lokalrivalerne Tottenham så vi Cazorlas Puma Evospeed 1.2 i aktion for første gang, og det var en ganske vellykket debut med en vigtig sejr til Arsenal.

Naldo Edinaldo Gomes Pereira (Udinese) Nike CTR 360 Maestri III Blackout Det er ikke normalt en spiller, som vi hverken ser eller hører så meget til, men Udineses Naldo Edinaldo Gomes Pereira fangede alligevel vores opmærksomhed i weekenden, da han havde et par Nike CTR 360 Maestri III på fødderne helt i sort. Interessant at se den elegante kontrolstøvle helt i sort, og elegant må man jo bestemt sige, at den er.

Dimitar Berbatov (Fulham) Adidas Predator LZ Orange/Sort Der er også spillere, som man ikke lige sådan får til at skifte til de nyeste støvlemodeller og farvevarianter. En af dem er Fulham-angriberen Dimitar Berbatov, som vi ved kan finde netmaskerne. I lørdagens kamp mod Newcastle havde Dimitar Berbatov den første udgave af Adidas Predator LZ på fødderne, og det var i den orange og sorte farvevariant, som man ikke ser helt så tit.

Arnold Kruiswijk (Herenveen) Puma Powercat 1.2 Sort/Grøn Det er bestemt heller hver dag, at man ser Puma Powercat 1.2 i den sorte og grønne farvevariant. Ikke desto mindre så er det lige præcis den udgave, som Arnold Kruiswijk fra Herenveen foretrækker på fødderne. Det var dog ikke helt nok til at sikre en sejr over Twente i weekenden, men tilgengæld kan Kruiswijk så trøste sig med, at det var nok til at sikre sig den sidste plads i denne omgang støvlespots.

Weekendens støvlespots bød i denne omgang på en masse helt sorte støvler og ikke mindst et par gamle farvevarianter af velkendte støvler. Hvad synes du om denne omgang støvlespot? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.