Siden lanceringen af Hypervenom Phantom i starten af sommeren har støvlen virkelig vundet indpas - og mange har allerede prøvet kræfter med den nye støvle. Men hvordan leverer Hypervenom egentlig sammenlignet med Nikes anden populære støvle-silo, Mercurial? Følg med i dag, når Jakob giver svaret og sammenligner de to støvler.

Da Hypervenom Phantom blev lanceret, var der massiv fokus på, at støvlen var lavet til "A New Breed of Attack" - en ny type af angribere. Derfor er støvlen meget let, sidder tæt til foden og lavet til at kunne skabe de frie rum ud af ingenting.

Støvlen blev lynhurtigt populær, og har da også fået stjerner som Neymar, Rooney, Ibrahimovic og Sneijder til at spille i den nye Hypervenom.

Et af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med lanceringen har været, hvordan Hypervenom leverer i forhold til Mercurial Vapor IX, som i type godt kan minde om Hypervenom med sine lave vægt, smidige og tynde overdel samt fokus på fart.

Men hvordan klarer støvlerne det så, når Hypervenom møder Vapor, V12 møder X1.1, Teijin OLM12 møder NikeSKIN og glasfiber møder nylon? Se med i afsnittet herover og få Jakobs mening om de to støvler.

Vil du gerne have ekstra mange detaljer, så husk at se med i vores nye Behind The Boots-koncept, hvor vi tager nørd-hatten på og går i dybden med nogle af de områder, som vi ikke dækkede i det almindelige afsnit. Med andre ord er der ekstra info til de, der måtte ønske det.

Er Hypervenom noget for dig? Så kan du få dit eget par lige her - kun 1.499,- kr.

Trækker Mercurial Vapor IX mere i dig? Så kan den blive din lige her - også kun 1.499,- kr.

Hvad siger du til sammenligningen af Vapor IX og Hypervenom - og hvilken af de to støvler foretrækker du? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.