Alphaedge 4D | adidas introducerer det næste sneaker-niveau

14.11.2018

Skrevet af Zlatko

adidas er klar med deres seneste medlem af det innovative 4D-katalog, med deres nye Alphaedge 4D-sneaker. adidas er virkelig i gang med at steppe deres sneaker-game op, med lanceringen af den nye Alphaedge 4D-sneaker, og hvad er der ikke at lide ved den nye futuristiske sneaker.

Futurecraft 4D

Vi har tidligere set adidas-sneakers, den originale 4D-model, blive lavet med 3D-printet såle. Nu er det Alphaedge 4Ds tur til at ramme rampelyset. Men lad os snakke lidt mere om 4D-sneakers, og hvad de egentlig går ud på. Det hele startede med Futurecraft 4D løbeskoen, som var den første løbesko baseret på et datadrevent design lavet på et digitalt lyssyntese-teknologi. Alt dette virker måske meget uforståeligt, men heldigvis har vi lavet denne blog til dig, så lad os blive lidt mere nørdet og snakke omkring teknologien.

Alphaedge er lavet med en Futurecraft-sål, hvilket er lavet ved brug af lys og ilt. Denne specielle kombination sikrer en kontrolleret returenergi, hvilket giver en langvarig støddæmpning og stabilitet, når du løber, går eller ser skarp ud i zonen. Futurecraft-sålen er pioneret af tech-virksomheden Carbon, og, hold på hat og briller, er 3D-printet, hvilket er gjort ved at omdanne væske om til en solid masse. Mønsteret er blevet skåret ud ved brug af lys og ilt, hvilket er next level stuff.

Fortsætter nedenfor.

adidas Alphaedge 4D

Futurecraft-sålen er nok det mest iøjnefaldende ved sneakeren. adidas har virkeligt brugt meget tid på designet, og Alphaedge 4D er virkelige på et helt nyt plan. Sneakeren er lavet i en hel hvid silhouette, der kombinerer 3D-sålen med en Primeknit-overdel, hvilket gør sneakeren til et synonym for komfort og fleksibilitet.

Primeknit-overdel er lavet i hvid med et nedtonet og minimalistisk mønster, mens adidas-logoet og de 3 striber også er synlige på sneakeren. adidas har lavet et komplet look, da de har taget mønsteret fra sålen og kombineret det ind i overdelen, hvilket giver et unikt look. Futurecraft-sålen er lavet i adidas’ populære ‘Ash Green’-farve, der giver sneakeren et opløftende look, imens farven også få 3D-strukturen til skille sig endnu mere ud.

Se alle vores adidas-sneakers!