Der er kun lidt over en måned til det helt nye FIFA 14 kommer på gaden, og EA Sports løfter nu lidt mere af sløret for, hvordan spillet kommer til at tage sig ud både på de nye (PS4 og Xbox One) og nuværende konsoller.

Det klør en anelse i tommelfingeren bare ved tanken. Det nye FIFA 14 udkommer om lidt over en måned den 27. september, og selvom man kan fornøje sig med FIFA 13 indtil da, så kan det stadig være en anelse svært at vente på at få det nye spil mellem hænderne. FIFA-udgivelsesdatoen er fodboldfans ekstra juleaften, og i år kan man glæde sig ekstra meget til at finde ud af, hvad EA Sports har gemt under fodboldtræet - især med deres næste-generations udgave af FIFA 14, hvor stemningsniveauet og detaljegraden tages et skridt op.

EA Sports har offentliggjort en helt ny trailer for det kommende FIFA 14, og det virker til, at spillet lever op til løfterne om en større grad af realisme og et næsten sygeligt fokus på detaljerne. Spillergengivelserne er meget nøjagtige og samtidig virker det til, at der er stor fokus på et vellykket gameplay - og på næste generation er der sat stor fokus på at ramme den helt rigtige stemning og komme så tæt på fodboldudsendelser i fjernsynet som muligt.

Som vi også tidligere har haft kig på, så har EA arbejdet rigtig hårdt for at opnå den højeste grad af realisme i det nye spil. For eksempel har spillerne fra Liverpool og Barcelona fået skannet deres ansigter, så selv den mindste ansigtsporer kommer til at fremstå rigtigt, når man skal dirrigere de virtuelle spillere rundt på banen og sikre ens hold succes.

Og når man som os her i Unisport er støvlenørder, så er det ikke mindst rigtig interessant at se, at EA Sports også har husket at beklæde stjernerne med de rigtige og helt nye støvler. For eksempel så har Neymar sine Nike Hypervenom Phantom på fødderne, mens Iniesta har sine Nike CTR 360 Maestri III på. Det virker til at FIFA har lagt alle kræfter i at skabe et fodboldspil, der er bedre og mere præcist end nogensinde før.

I det nye spil kan man se frem til en lang række helt nye tilføjelser. Udover at man kan glæde sig til at se de helt nye trøjer i aktion, så kan man også opleve en række helt nye stadions, hvor man bl.a. kan spille på Camp Nou og Goodison Park. EA Sports har selvfølgelig også opdateret med de seneste støvler og man kan opleve Hypervenom, Nitrocharge og Adidas Adizero F50 Messi samt de nyeste farvevarianter af velkendte klassikere.

En måned kan føles som lang tid, men imens vi venter på, at FIFA 14 udkommer, så kan vi glæde os over, at EA Sports har lavet en lækker trailer, som viser et udsnit af hvad der er i vente. Hvordan tror du, at det nye FIFA 14 kommer til at blive? Og skal du have fat i det nye fodboldspil? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook eller på Twitter.