Singles' Day | Forkæl dig selv med 11 produkter

10.11.2018

Skrevet af Zlatko

I dag er en fantastisk dag at shoppe online og forkæle sig selv med nye fodboldprodukter. Tjek vores 11 håndplukkede produkter, som gør dig til en bedre fodboldspiller på banen, omend det er nye støvler, klubtrøjer, træningsudstyr eller baselayer, som holder dig varm. Vi har det hele til dig.


Forkæl dig selv med 11%*. Brug koden ELEVEN når du betaler.


*Koden fratrækkes fra den vejledende udsalgspris og kan ikke bruges på gavekort og limited edition produkter. Eksluderinger af visse brands og produkter kan opstå. Kan bruges en gang på vores online butik. Denne kode er ikke længere gyldigt efter kl. 23:59 d. 11.11.18.
11 Footballs Boots You Need
11 Indoor Shoes
11 Football Shirts You Need
11 Goalkeeper Gloves You Need
11 Footballs You Need
11 Sneakers You Need
11 Lifestyle Items You Need
11 Track Suits You Need - Badged Training
11 Items To Keep Warm During Winter
11 Items You Did Not Know You Needed!
Singles’ Day er en kinesisk højtid, der fejrer at være single, og er efterhånden den største event på nettet. Det hele startede i 1993 af nogle kinesiske studerende på Nanjin University og faldt på datoen 11.11, da dette repræsenterer fire singler, der står sammen. En-En-En-En. Giver det mening?

Psst… Du behøver altså ikke at være single for at forkæle dig selv! I dag handler det bare om at forkæle sig selv og købe nogle produkter, som man ønsker sig. Ligegyldigt om du kører solo eller har en at holde af. Unisport hjælper med at sprede selvkærligheden på Singles’ Day. Hvad er der ikke at elske ved dagen?

Happy shopping!

Fandt ud ikke et match eller produkt, som passede dine behov?Skriv dig op til vores nyhedsbrev eller tjek vores Juleshop hvor du kan finde de perfekt fodbold-gaver til julen! Kom tilbage til vores største Black Friday nogensinde og vær den første til at se alle vores utrolige tilbud.

Forkæl dig selv. Du fortjener det!