Nike lancerer en helt ny video-serie med titlen England Matters, der går bag om det engelske landshold og drømmene frem mod VM i Brasilien. I første af fire afsnit kommer vi helt tæt på Alex Oxlade-Chamberlain og Daniel Sturridge og mærker den stolthed de har, når de trækker i den engelske landsholdstrøje.

Hvis der er noget, de har forstand på i England - udover at drikke store pints og råbe og skrige - så må det være bristede drømme. Lige siden VM-triumfen i 1966 har de hungret efter igen at kunne løfte den eftertragtede VM-pokal og stå som verdens bedste fodboldhold. Og de har troet på det. Med gyldne generationer er de mødt op til slutrunde efter slutrunde, men er vendt ligeså skuffede hjem hver eneste gang.

Nu skal et helt nyt engelsk landshold så forsøge at hjemføre VM til England og i en ny video-serie går Nike bag om de engelske drømme frem mod Brasilien-eventyret. Videoerne har titlen England matters, og man mærker tydeligt det pres, der hviler på de skuldre, som trækker den engelske landsholdstrøje over hovedet. I det første af fire afsnit forklarer de helt unge talenter Alex Oxlade-Chamberlain og Daniel Sturridge, hvordan det har været for dem at blive en del af det engelske landshold, og vi kommer helt tæt på deres skuffelser og sejre, der naturligt knytter sig til den helt store drøm - VM i Brasilien til næste år.

Nike-videoen bringer os helt ind i de inderste pinsler hos Daniel Sturridge, der fik sin drøm forvandlet til et mareridt, da han blev skadet i sin første kamp i startopstillingen for England. Vi kommer også helt tæt på den berusende følelse som overvældede Alex Oxlade-Chamberlain, da han i en træningskamp mod Brasilien tordnede bolden i målet med et fantastisk vristspark.

Både Alex Oxlade-Chamberlain og Daniel Sturridge håber og drømmer om at blive en del af det engelske landshold, der rejser til Brasilien til næste sommer. Men kampen om pladserne er hård, og med videoerne beviser Nike ganske som titlen også antyder, at det betyder noget at kæmpe for de engelske farver på landsholdet. I næste afsnit følger Nike i hælene på United-profilerne Danny Welbeck og Tom Cleverly og deres kamp for England og det engelske landshold.

Med videoerne 'England Matters', går Nike helt tæt på det engelske landshold og forhåbninger om måske at kunne blive verdensmestre til næste år. Hvad synes du om videoen med Chamberlain og Sturridge? Og hvordan tror du, at England kommer til at klare sig til næste års VM i Brasilien? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og Twitter.