Vinderen af Brugernes WebTV for juli måned er fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af juli måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Daniel Kristoffersen fra Sunsport 12, der lavede en video, der viste hvad fodbold også handler om - hårdt arbejde. Motivation er en vigtig del af at blive bedre, og derfor var det forfriskende at se en video, der havde motivationen som det primære indhold.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Daniel Kristoffersen og Sunsport 12 et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af august måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af september – hvem ved?

Motivation er en yderst vigtig ting i bestræbelserne på at blive bedre, og det kræver hårdt arbejde at nå langt. Hvad er motivation for dig? Og hvor hårdt arbejder du for at nå dine mål? Del din mening herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.