Sæsonstarten nærmer sig, og nu giver vi dig muligheden for at komme tæt på to store Real Madrid-profiler i form af superstjernen Cristiano Ronaldo og stortalentet Isco. Vi har dedikeret de to spillere en helt ny kampagneside i vores serie af 'Unisport Spotlight'.

Det er svært at synes andet end, at det ser elegant ud, når verdensstjernen Cristiano Ronaldo og stortalentet Isco trækker den nye Real Madrid trøje over hovederne og går i kamp for kongeklubben. Og for at du kan komme helt tæt på de to verdensstjerner har vi lavet en helt ny kampagneside, hvor vi tager et kig på hvad det er for noget lækkert udstyr, som de to profiler bruger.

På vores nye kampagneside kan du se meget mere til de fodboldstøvler, som de to Real Madrid stjerner tager på fødderne. Det er henholdvis Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange, som vi ofte ser Cristiano Ronaldo iføre sig med stor succes og mål til følge, og den helt nye Nike Hypervenom Phantom, der er Iscos stærkeste våben i kampen for at bevise, at han er alle de penge værd, som Real Madrid har betalt for ham.

For der vil nok uundgåeligt være en del forventninger til Isco, der er blevet signet fra Malaga for i omegnen af 200 millioner kroner. Spørgsmålet er så, om Real Madrids nye nummer 23 kan behandle Nike Incyte-bolden, som er den officielle La Liga-bold, så elegant, at det vækker jubel blandt Real Madrids fans på Bernabeu og giver ham en helte-status.

Isco skal dog virkelig stå tidligt op om morgenen hvis han vil op på samme niveau som Cristiano Ronaldo i supporternes øjne. Portugiseren, der i sin tid i Real Madrid altid har været garant for sublimt spil og masser af spektakulære mål og oplæg, er ganske fortståeligt en populær figur blandt mange Real Madrid-supportere. Populariteten har dog nok ikke været så stor hos modstanderholdene, der tit og ofte forsøger at stoppe Ronaldo på lovlig og ulovlig vis. Og når det sker uden for fodboldlovens regler, så er det i hvert fald helt nødvendigt med den beskyttende benskinne Nike Mercurial Lite IV, der udmærker sig ved at være rigtig let, sidde behageligt på benet og samtidig yde god beskyttelse.

Let må man bestemt også sige, at Cristiano Ronaldos Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange er. Med en vægt på blot 185 gram er støvlen med til at give Ronaldo friheden til at kunne have den speed og acceleration, som vi kender når den dygtige portugiser tager den direkte udfordring mand mod mand.

Isco er bestemt også sluppet godt fra rigtig mange mand-mod-mand dueller i sin tid i Malaga og på det spanske landshold - og mon ikke de mange Real-fans ser, at Isco tager de takter med til den spanske hovedstad? Der burde være god mulighed for Isco til at skifte retning og være hurtig med den nye Nike Hypervenom Phantom, der er skabt med henblik på smidighed hos angriberne, på fødderne.

unisport, cristiano ronaldo, ronaldo, isco, real, real madrid, unisport, unisportstore

Hvis du gerne vil se meget mere til Isco og Ronaldo og deres optakt til den kommende sæson, så skal du bare gå ind på vores helt nye kampagneside og gå på opdagelse i, hvordan profferne klæder sig på, når de skal præstere på det højeste niveau.

Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå Real Madrid, Cristiano Ronaldo og Isco i den kommende sæson, hvor Real Madrid skal forsøge at udfordre Barcelona i kampen om mesterskabet. Hvad synes du om Isco og Cristiano Ronaldos udstyr? Og hvordan tror du, at det kommer til at gå Real Madrid i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.