Den engelske storklub Chelsea skal jagt efter succes i den kommende sæson med José Mourinho og i kampen for at generobre mesterskabet har klubben fået en helt ny elegant tredjetrøje klædt i sort.

Sommeren konklusion må om ikke andet være denne: sort ikke er blevet umoderne endnu. Med Stealth Pack fra Nike og en række blackoutede støvler fra Adidas er det en sikker at sige, at sort er kommet for at blive i fodboldverdenen, og derfor virker det også som et sikkert valg, at Chelsea og Adidas har valgt den sorte og elegante farve til klubbens nye tredjetrøje.

Hvis du skal have fingrene i den nye Chelsea-trøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen lige her - priser fra 449 kr.

Med en hjemmebanetrøje i blå, en udebanetrøje i hvidt og nu en tredjetrøje i sort, så kommer Chelsea godt omkring, og de er nu ved at være helt klar til, at Premier League sæsonen bliver skudt i weekeden 17-18.august, hvor Chelsea starter hjem mod Hull den 18. august. Men allerede i anden kamp skal Chelsea på besøg hos Manchester United, og hvis den hvide udebanetrøje minder for meget om Uniteds røde og hvide trøje, så kan det være, at vi får den sorte trøje at se i aktion, og det ville være noget af en debut for den nye trøje.

Trøjen er holdt i et meget elegant og klassisk stil, som er meget typisk for Chelseas trøjer. Det er sjældent, at der bliver skejet helt ud, og det gør der heller ikke på denne tredjetrøje. Tilgengæld har Adidas og Chelsea valgt at den anden farve skal være sølv, og dermed finder man på trøjen de klassiske Adidas-striber i sølv ligesom klubbens sponsor Samsung også er i sølv.

Hvis du skal have fingrene i den nye Chelsea-trøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen lige her - priser fra 449 kr.

Chelsea logoet ser ud som det plejer med den visirbærende løve, men modsat hjemme og udebanetrøjen, så har Adidas og Chelsea valgt også at farve logoet sølv på trejdetrøjen, så broderingen og logoet er sølv, hvor det normalt er hvidt og sort, hvor det normalt er blåt.

Sort er i øvrigt langt fra nyt i Chelsea sammenhæng, hvor ægte nostalgiker nok vil huske, at klubben bar sorte sokker helt frem til 1959, og dermed er der også noget historisk over den nye udebanetrøje, hvor den første sorte udebanetrøje fik sin debut i 2002/2003 sæsonen.

Men trøjen er ikke kun en hyldest til historien, den er også moderne, hvor man ude i siden af trøjen finder en række sorte striber over de små lufthuller, som skal give en maksimal ventilation og sikre, at man ikke overopheder i kampens løb, og trøjen er derudover lavet i det velkendte ClimaCool materiale, som vi kender så godt fra Adidas, hvor det smart leder sved og fugt væk fra kroppen.

Med denne trøje er Chelsea og Adidas mere end klar til den kommende sæson, og det bliver spændende, om London-klubben med José Mourinho i spidsen for alvor kan udfordre United i kampen om mesterskabet. Sikkert og vist er det, at Chelsea har oprustet godt med tre nye trøjer, og det bliver ikke på udstyret, at the blues går ned.

Hvis du skal have fingrene i den nye Chelsea-trøje, så kan du allerede nu forudbestille trøjen lige her - priser fra 449 kr.

Chelsea er ved at være helt klar til den kommende sæson, og klubben har lanceret tre nye trøjer, hvor tredjetrøjen er den seneste i rækken. Hvad synes du om den nye trøje? Og tror du, at Chelsea kan vinder mesterskabet foran United? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.