I løbet af det næste stykke tid tager vi et nærmere kig på, hvordan de store stjerner træner frem mod sæsonstart, og i første omgang har vi taget et smut forbi Manchester Uniteds træning og set nærmere på Rooney og Van Persies træningsstil.

Det kræver hård træning, at være helt klar, når sæsonen bliver skudt i gang igen, og derfor slider og slæber alverdens store stjerner lige nu i benhårde træningspas, hvor den står på tre ting: arbejde, arbejde, arbejde. Og så lige lidt mere hårdt arbejde.

Og når man nu bruger det meste af dagen på at gøre sig klar til den nye sæson, så er det helt rette udstyr helt essentielt for at man, dels kan have det behageligt og dels få det maksimale ud af ens træningsindsats. Derfor tager vi her i Unisport i den kommende tid et kig på, hvad det er for noget udstyr, som profferne trækker på frem mod sæsonstart, og vores første stop bliver ved Manchester United, hvor vi ser nærmere på, hvordan Uniteds angrebsesserne Robin Van Persie og Wayne Rooney gør sig klar til den nye sæson.

Når sæsonen sparkes igang i Premier League den 17.august, så bliver det spændende at se, hvordan David Moyes tackler situationen med at have to så store stjerner som Rooney og Van Persie på holdkortet - hvis Rooney vel at mærke stadig er United-spiller i august. Rooney har misset lidt af Uniteds pre-season tur med en skade, men har dog nået at være med på træningsbanen et par gange.

Og rimelig afslappet ser det ud, når han møder op til træning, hvor han er iklædt et par Nike badesandaler i sort. Netop denne badesandal udmærker sig ved at være komfortabel at have på, og når man samtidig har et par Nike DriFit Elite sokker, så er man sikret at fødderne er fit for fight. Sokkerne giver en komprimerende effekt, som øger blodomløbet, og har vist sig ganske populær blandt mange professionelle til både træning og kamp. Endvidere er sokkerne lavet med lidt tykkere, støddæmpende områder under forfoden og hælen for at yde optimal komfort - og er endda lavet specifikt til højre eller venstre fod. Med andre ord; leder du efter en lækker trænings- eller kampsok, er DriFit Elite et godt og komfortabelt bud.

Men det er de færreste fodboldspillere, der er kommet i god form i badetøfler, og derfor trækker Wayne Rooney naturligvis i sine nye Nike Hypervenom Phantom. Støvlerne er Wayne Rooneys nye våben til den kommende sæson, og Rooneys første optræden i en anden silo end T90 siden 2003. Englænderen er sammen med Neymar en af de store navne for Hypervenom, og han har spillet med dem siden lanceringen.

Selvom det er opstartsfasen, så skal det hele dog ikke kun være løb - og derfor skal boldformen naturligvis pudses af. For at blive helt klar til den nye sæson har Manchester United naturligvis gjort sig klar med den nye, officielle Premier League-kampbold, Nike Incyte. Den kaldes intet mindre end Verdens Bedste Bold, og benyttes da også i både Premier League, Serie A og La Liga. Nike Incyte er lavet med henblik på så jævn fordeling af trykket af dit spark som muligt, hvilket det specielle paneldesign er med til at sikre.

Rooney og hans holdkammerater er vanen tro også blevet udstyret med nyt træningstøj efter sommeren, hvor Nike har lanceret en lækker kollektion til sine topklubber - alle baseret på samme skabelon, men med unikke detaljer for hver klub. Manchester Uniteds træningstrøje er blå. hvid og sort, er lavet med et meget tæt og lækkert fit samtidig med, at der er god ventilation. Trøjen er nemlig lavet med Nikes DriFit-teknologi, som sikrer at sved og fugt transporteres væk fra din krop, og du derfor bliver holdt kølig og temperereret.

Wayne Rooneys angrebsmakker Robin Van Persie har for tiden også fuld gang i træningen, og han forbereder sig til at skulle forsøge at levere en sæson med det samme forrygende niveau, som han har vist de sidste to sæsoner i henholdsvis Arsenal og Manchester United. Her er det især interessant at bide mærke i, at Robin Van Persie på fødderne lader til permanent at have skiftet sine Predator AdiPower ud medAdidas F50 Adizero, som vi også tidligere har set nærmere på. Pudsigt nok har Van Persie fået bygget en Adipower-sål under foden i stedet for den almindelige Sprintframe 2.0-sål. På fødderne har han også den nye Manchester United hjemmebanestrømpe, der er lavet i Nikes velkendte DriFit materiale og som giver en god pasform og maksimal ventilation.

Hvad Wayne Rooney og Robin Van Persie får ud af deres træning bliver spændende at se, når Premier League går i gang igen den 17.august. Hvad synes du om det udstyr, de bruger? Vil du helst have Rooneys Hypervenom eller Van Persies Adizero? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.