Mange kneb en tåre, da det kom ud at adidas Predator, alletiders klassiske kontrol støvle, blev ofret, men det var slet ikke en dumdristig beslutning fra adidas. Fremtiden er allerede linet op og klar til at tage over. Læs med, når vi gennemgår detaljerne på den nye ACE15…

Det er revolution over evolution - Lær den nye adidas ACE15.1 at kende

26.05.2015

Skrevet af Mathias

Er det dig der sætter tempoet i kampen og skaber chancer, ved hjælp af kontrollerende playmaking? Så har adidas identificeret dig som en af de to slags spillere der er i verdenen, og har lavet en støvle lige efter dine behov. ACE15 tænker ikke på andet end kontrol, og er udelukkende bygget op omkring det.

Når du kontrollerer bolden, starter det ved overdelen. adidas har givet deres ACE15 en utrolig blød og smidig Totalskin overdel, der er en 3-lags syntetisk sammensætning, der giver dig alt hvad du har brug for, som en kreativ playmaker. Overdelen er gjort ekstra tynd, så du får et skarpt touch og kan bevæge bolden til perfektion, når du skal starte et angreb op.

Forudbestil den nye ACE15.1 lige her - Kun 1499,-

Bygget sammen med overdelen er den storslåede Control Web, der skal skabe ekstra friktion mellem støvle og bold. Den forbedrede friktion fremhæver virkelig støvlens greb i bolden, og bliver yderligere hjulpet af det øvre lag. Hele overdelen er også dækket af en serie af små 3D prikker, som er Non-stop Grib teknologien. NSG sikre dig den perfekte kontrol over bolden, selv i vanvittige vejrforhold, så kom bare an, med regn og slud, for med ACE15, er man altid klar til at dominere banen.

ACE15 har også en asymmetrisk snøring, så du får et større og renere berøringsoverflade med bolden, som tillader dig at ramme bolden helt rent, og have komplet tillid til at støvlen kun gør hvad du ønsker.

Stabilitet har altid været essentielt når du skal kontrollere kampens forløb, og vil holde kaos på afstand. Derfor har ACE15 fået en helt ny hæl, der holder din fod på plads og giver dig exceptionel lockdown, såvel som optimal beskyttelse for hvad der normalt, er et meget udsat område. Sammen med den teknologiske avancerede, men fantastisk rene overflade, så er støvlen skabt til at give dig komplet kontrol.

Har ACE15 ramt alle de rigtige noder, og kunne du tænke dig et par? Så kan du forudbestille dem lige nu - Kun 1499,-

Vender du ACE15 på hovedet, så bliver det ikke mindre spændende, da vi pludselig ser noget der er meget atypiske de støvler vi ellers kigger på. Det banebrydende TotalControl knopsystem er udstyret med ti normale knopper der giver et fast greb i jorden, hvilket giver dig øjeblikkelig traction. Der kommer så også en serie af 36 mindre knopper. Disse små knopper er virkelig praktiske når man bruger undersiden af støvleren som kontaktflade, da du pludselig får en, tidligere uset, kontrol over bolden.

Forbedret kontrol er det, det hele handler om, men et andet plus ved det nye knopsystem er at støvlen nu kan bruges på kunstgræsbaner, og normale græsbaner. Tidligere skulle du bruge et par til hvert græstæppe, så dette er en meget populær tilføjelse.

Hvis du er spilleren der orkestrerer spillet forløb på banen, så skal du virkelig ikke lede længere, for så er det her støvlen til dig. Hvad synes du om nytænkende støvle fra adidas, og kunne du se dig selv hoppe i samme støvler som James Rodriguez, Oscar og Ivan Rakitic?