I går fik vi en lille teaser for Manchester Citys nye udebanetrøje, og i dag får vi så hele den nye trøje at se, og det bliver en elegant sag i de sorte nuancer, som Manchester City skal tørne ud i når Premier League går i gang igen, og vi har kastet et blik på den nye trøje lige her.

Nike og Manchester City er et helt nyt og spændende samarbejde, og tidligere på sommeren fik vi den første smag på, hvad det kan føre til, da Manchester Citys hjemmebanetrøje blev lanceret, og nu får vi så klubbens nye udebanetrøje at se, og at bedømme ud fra det vi har set med de to trøjer, så er der altid mulig god grund til, at City og Nike kan fortsætte samarbejdet i mange år frem, for det er virkelig lovende takter.

Nike har med den nye udebanetrøje lavet en trøje, som fremstår elegant og meget klassisk klædt i sort med et par elegante strejf af guld, samtidig med at der er blevet leget med nuancerne, så den ene halvdel af trøjen er en mere mørk sort, mens den anden halvdel er en mere lys sort.

Skal du støtte Manchester City i de sorte farver? Du kan allerede nu bestille den nye Manchester City udebanetrøje - fra 449 kr.

manchester, city, nike, away

Og netop sort har en helt central placering i Manchester Citys historie. Tilbage i 1884-1887 spillede klubben i en helt sort trøje, inden man gik over til en hvid og blå trøje og senere hen den ikoniske lyseblå trøje, som vi kender City for den dag i dag.

Men nu er det altså blevet til et comeback for den sorte farve, og mon ikke der er en del Manchester City fans, som er særligt glade for gensynet, hvor de kan få lov til at hylde klubbens rødder, samtidig med at de kan se frem til en sæson, hvor denne trøje og resten af Manchester City holdet for alvor kommer på hårdt arbejde, når klubben skal forsøge at fravriste Manchester United mesterskabet.

Skal du støtte Manchester City i de sorte farver? Du kan allerede nu bestille den nye Manchester City udebanetrøje - fra 449 kr.

Og på den nye trøje finder man en række rigtig lækre og elegante detaljer, der vil vække begejstring hos en ægte City-fan. I kraven finder man således sloganet "Pride in Battle", der oversat betyder stolthed i kamp, og som kommer fra klubbens latinske slogan Superbia in Proelio, som står skrevet nederst i klubbens elegante logo.

Og man må sige, at denne trøje frem for noget andet er elegant, og dermed fortsætter Nike den linje, som Umbro lagde for Manchester Citys trøjer med en minimalisme og en elegance, som altid gjorde, at United-rivalerne var godt klædt på, hvad enten de spillede på Etihad Stadium eller på udebane.

Godt klædt på bliver City også i den kommende sæson, nu hvor Nike og Manchester City har løftet sløret for både hjemmebanetrøjen, og den nye udebanetrøje. City kommer til at fremstå som en helhed, hvad enten de går på banen i den klassiske lyseblå hjemmebanetrøje, eller den nye udebanetrøje i sort.

Skal du støtte Manchester City i de sorte farver? Du kan allerede nu bestille den nye Manchester City udebanetrøje - fra 449 kr.

Og sammenholdet må også være et af nøgleordene, hvis Manuel Pelligrini skal forsøge at føre Manchester City til flere trofæer og for alvor udfordre bysbørnene fra United i kampen om det engelske mesterskab. For selvom City holdet har mange profiler på holdkortet, så kræver det sammenhold, hvis holdet skal gentage triumfen fra 2011/2012 og snuppe mesterskabet.

Som vi kender det fra Nike, så er trøjen lavet i det rigtig lækre og meget åndbare Nike DriFit, der sørger for at lede sved og fugt væk fra kroppen og holde kroppens temperatur stabil, så man ikke overopheder under kampen, men kan bevare det kølige overblik, som det kræver, hvis man vil begå sig på det absolutte topplan.

Trøjen er også helt i top, hvad angår miljøvenlighed. Nike er meget opmærksomme på den effekt, som man har på miljøet, og derfor er trøjen lavet af genbrugt polyester, og hver eneste trøje er lavet af i gennemsnit 13 plastikflasker for at skåne miljøet mest muligt.

Skal du støtte Manchester City i de sorte farver? Du kan allerede nu bestille den nye Manchester City udebanetrøje - fra 449 kr.

manchester, city, nike, away

Der er ingen tvivl om, at Manchester City har oprustet gevaldigt til den nye sæson med to lækre og helt nye trøjer, men spørgsmålet er, om det er nok. Hvad synes du om den nye udebanetrøje? Og tror du, at City kan snuppe mesterskabet foran United eller Chelsea i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook eller på Twitter.