Ny Paul Pogba Collection Season IV | Hypen stopper aldrig

17.10.2018

Skrevet af Zlatko

adidas er endnu en gang klar til at fejre Pogba, og for at gøre det er de gået sammen med Manchester United-stjernen for at skabe en ny kollektion. Som altid er der en masse hype forbundet med Limited Edition-støvler, især når Pogba selv er en del designholdet. Læs med her og se, hvad hypen handler om.

Paul Pogba Collection Season IV

Pogba er kendt for meget, men der er visse ting, som du altid lægger mærke til både på og udenfor banen, og det er hans personlighed og kreativitet. Og netop det er de vigtigste elementer, som adidas har brugt i deres design af Pogbas nye støvler og Predator 18+ sneakeren.

Samarbejdet mellem Pogba og adidas har før givet os nogle unikke produkter, og den nye Limited Edition Predator 18+ Paul Pogba Capsule Collection Season IV er ingen undtagelse. Støvlen repræsenterer Pogbas kreativitet og unikke stil, og hos Unisport synes vi, at den ligger i blandt de fedeste colourways lavet til Predator 18+ støvlen.

Paul Pogbas kærlighed til musik

Den nye Paul Pogba Predator 18+ er lavet i en armygrøn farve, mens en guld sål får støvlen til at skille sig ud på banen. Det lyder vildt - men havde du forventet andet? Det ville ikke være en Pogba-støvle, hvis den ikke skiller sig ud fra andre, ligesom Pogba selv. Derudover har støvlen et falmende adidas logo lavet i rød, hvilket får os til at tænkte på Manchester United Hjemmebanetrøjen.

Fortsætter nedenfor.

adidas har også inkluderet et sort mønster, der løber lang vristen, som er inspireret af lydbølgen på Pogbas yndlingssang. Kan du se, hvilken sang der vist på lydbølgen? Hvis ja, så må du meget gerne fortælle det til mig, så jeg kan sætte sangen på inden min kamp i weekenden, så jeg kan komme i zonen som Pogba.

Den nye Limited Edition Paul Pogba Predator 18+ støvle er lige, som den skal være. Den afspejler Pogba og den person, han er, mens støvlen pifter hans stil på banen, og vi, os i Unisport HQ, kan slet ikke vente med at se dem i aktion i weekendens kamp mod Chelsea. Vi er mere end sikre på, at han laver magi i de nye støvler.

Hvis du gerne vil køre fuld Pogba-stil, kan du allerede forudbestille støvlen hos Unisport fra i dag.

Køb Paul Pogba Collection Season IV-støvlen her