Sommeren er over os, og du kan sparke sommeren godt ind med en læderstøvle, der er født til at give et unikt touch på bolden og et fit, der sidder knivkskarpt. Vi har kigget nærmere på den lækre Adidas Adipure 11 pro.

Der er lavet mange materialer på fodboldstøvler, men få har haft den samme gennemslagskraft som klassisk og lækkert læder, og selvom mikrofiber-bølgen er over os, så findes der stadig støvlemodeller, der sværger til det klassiske læder, og Adidas Adipure 11 pro er en af dem.

Og selvom denne Adidas Adipure 11 pro er den femte udgave af den klassiske støvlesilo, hvis første installation så dagens lys helt tilbage i 2008, så er den langt fra uddateret, og én ting står fortsat fast; det er et sikkert valg, for kvaliteten er ikke til at komme uden om, og man får en støvle hvis kvalitet ikke kan benægtes.

Skal du have den lækre Adidas Adipure 11 pro? Du kan sikre dig den lige her - med en besparelse på 50 pct.

Mest bemærkselsværdigt er det enormt lækre Taurus-læder, der har en touch på bolden, som man helt enkelt ikke finder på mikrofibermaterialer, og som samtidig også giver et virkelig godt fit på foden. Læderet på denne Adiipure er enormt blødt, smidigt og samtidig meget holdbart.

Selvom det er en støvle, som sværger til lækkert læder, så er der blevet plads til mikrofibermateriale på midterfoden af støvlen, og det har man gjort for at stabilisere støvlen og holde foden på plads. På den måde kombinerer Adidas det bedste fra to verdener, og sikrer en støvle, som er helt unik hvad angår kvalitet.

Skal du have den lækre Adidas Adipure 11 pro? Du kan sikre dig den lige her - med en besparelse på 50 pct.

Moderne tiltag skal der også være plads til, selv på en vaske ægte læderklassiker, og for at gøre holdbarheden endnu bedre har Adidas beklædt snuden af støvlen med deres DuraCoating-teknologi, der skal sørge for, at der ikke opstår et mellemrum mellem sålen og overdelen.

Derudover er støvlen blevet kompatibel med Adidas' intelligente miCoach-chip, der placeres i et hulrum i sålen. Når den aktiveres, kan den tracke dine løb til træning og kamp og du kan efterfølgende se data for netop dette. Det inkluderer den samlede distance, antal spurter, tophastighed og meget mere, hvilket giver dig muligheden for at holde øje med din indsats.

Skal du have den lækre Adidas Adipure 11 pro? Du kan sikre dig den lige her - med en besparelse på 50 pct.

Knopsystemet sidder på den samme Sprintframe-ydersål, som vi kender fra de andre siloer, men knopsystemet er ændret en smule. I stedet for de triangulære knopper, Adidas bruger på Predator LZ og F50 Adizero, har de valgt runde, koniske knopper, der igen vidner om støvlens klassiske islæt. Det giver både plusser til komfort, stabiliteten og til vendinger på små områder.

Alt i alt får man en lækker læderstøvle i den absolut bedste kvalitet med en række af Adidas' nye og moderne tiltag, og samtidig står den grønne farve knivskarpt til det sorte læder, og det giver et friskt pust til en moderne læder-klassiker.

Skal du sikre dig Adidas Adipure 11 pro med vores attraktive sommertilbud, så kan du klikke lige her. Du kan også gå på opdagelse i en række af vores mange andre gode sommertilbud, der kan gøre din sommer lidt mere behagelig.

Adidas Adipure 11 pro er en moderne klassiker med dens lækre læder, der giver et suverænt touch på bolden, og du kan lige nu få den til en ligeså lækker pris. Hvad synes du om Adipure 11 pro? Er det en støvle, som du kunne finde på at spille i? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.