Vi fortsætter med at se nærmere på de gode sommertilbud, og i dag kigger vi nærmere på Real Madrids hjemmebanetrøje 12/13, og hvis du er en af de inkarnerede supportere af konge-klubben, så vil det være en rigtig god ide at læse mere lige her.

Få klubber har den samme historie, tradition og storhed som Real Madrid. Det er bestemt ikke tilfældigt, at klubben har fået tilnavnet kongeklubben, og der knytter sig en særlig stolthed og ære til det meget klassiske og ikoniske klublogo, som er uforløseligt forbundet til Real Madrid.

Og hvis du er fan af kongeklubben, så kan du med klubbens hjemmebanetrøje for 12/13 stolt bære klubbens logo både på fodboldbanen, eller hvor du nu synes, det er passende at vise de hvide farver frem og gøre det klart for alle, at du har valgt side i den store spanske rivalisering mellem Barcelona og Real Madrid.

Hvis du vil være iklædt Real Madrid trøjen så kan du klikke lige her - du sparer lige nu 50 pct.

Det er ikke så få stjernespillere, der i tidernes løb har båret Real Madrids klassiske og stilede hvide farver, og i blandt dem er hele Danmarks stolthed Michael Laudrup, der tilbage i 90'erne skiftede fra Barcelona til Real Madrid og trak den hvide trøje over hovedet til stor utilfredshed for Barcelonas fans.

Trøjen er holdt helt elegant i hvid med klubbens klassiske mørkeblå farver til at bryde ensformigheden, hvilket skaber et stilrent og elegant udseende, der ikke går af mode, også selvom Real Madrid har lanceret en ny hjemmebanetrøje til den kommende sæson.

Og netop denne trøje som er blevet brugt i den seneste sæson vil komme til at have en signifikant role i den lange og meget traditionsrige Real-Madrid historie. Trøjen blev brugt i klubbens 110-års jubilæum, og det er selvfølgelig markeret på trøjen med et unikt logo på ærmet, der markerer det flotte jubilæum.

Hvis du vil være iklædt Real Madrid trøjen så kan du klikke lige her - du sparer lige nu 50 pct.

Trøjen er lavet i det lækre Adidas materiale Climacool, der er designet med fokus holde kroppen tempereret. Det gør det ved at transportere sved og fugt væk fra kroppen og ud til trøjens yderste lag, der tørrer ekstremt hurtigt. Dermed er man sikret en trøje, der ikke kun ser godt ud, men som også er enormt behagelig at have på kroppen, når man er aktiv.

Hvis du vil sikre dig dette sommertilbud, så kan du klikke lige her Du kan også gå på opdagelse i en række af de spandevis af andre gode tilbud, som vi har på siden.

unisport,

Vi fortsætter som lovet med at sætte fokus på vores gode sommertilbud, og i dag havde vi Real Madrid hjemmebanetrøjen for 12/13 i kikkerten. Kunne du godt tænke dig at bære Real Madrids hvide farver? Og tror du, at Real Madrid kan vinde mesterskabet foran Barcelona, i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.