Måneden der gik: Ny CR7 Superfly satte oktober i flammer

31.10.2015

Skrevet af Jonathan

Så nåede vi ved vejs ende og traditionen tro er det blevet tid til at tage et kig på månedens lanceringer. Og der har været rigeligt af dem. Øverst på listen står CR7 Savage Beauty selvfølgelig, men det betyder ikke at den overskygger de andre lanceringer. Se med her.

Måneden started ud i et ekstremt højt tempo med bade PUMA og adidas i lanceringshumør. PUMA meldte sig først ind med deres esktremt lette evoSPEED SL i en ny, frisk farvevariant til Reus, Aguero og Co. En lækker farve til en lækker fodboldstøvler, der efter min mening får alt for lidt kærlighed i forhold til det den fortjener.

Og mens PUMA forkælede deres hurtigløbere fulgte adidas op på deres lancering af de nye Primeknit fodboldstøvler. Således sendte de en Ace15 og X15på gaden i netop samme farver som Primeknit. Så hvad enten du er til kontrol og kaos med eller uden ekstra komfort, så har adidas dækket dig ind.

Det sluttede dog ikke her for tyskerne. I forbindelse med deres fodboldrevolution, har de også skabt en helt ny kollektion af street/indendørssko med deres Cage og X, og netop denne kollektion fik også en opdatering af nye farver. Man kan i hvert fald ikke klandre adidas for ikke at være grundige med deres fodtøj.

Du kan finde alle månedens lanceringer lige her.

Min personlige favorit i denne måned må gå til New Balance og deres Blackout/Whiteout lancering af Furon og Visaro. Efter at have opfanget en stor efterspørgsel fra publikum, tog New Balance konsekvensen og udgav de teststøvler, som florerede på billeder inden Furon og Visaro officielt blev præsenteret. Og de ser bare vanvittigt skarpe ud!

Det er tydeligt at det ikke længere bare er en kamp mellem to eller tre spillere. Det kan godt være at adidas, Nike og PUMA tager langt størstedelen af opmærksomheden, men det ville ikke være fair over for de andre at sige at de ikke har noget at medbringe til festen. Umbro er en af dem, der i høj grad kan bidrage med noget lækkert. Se bare på de nyeste farver af deres UX-2 og Velocita. En sand hyldest til Unisport, eller, noget…

Og nej, Nike lader selvfølgelig ikke en hel måned passere uden at lancere noget nyt. I denne måned faldt den ære til deres FootballX kollektion, som fik en opdatering af Street designet, hvor særligt den røde MagistaX står i øjnene hos mig. Jeg er stor fan af de her street- og indendørssko.

Nogen går efter vintertid. Vi går efter Hi-Vis tid. Når Nike officielt præsenterer kampbolden til de mørke vintermåneder, så ved vi at vi for alvor er gået ind i efteråret. Bolden blev første gang taget i brug i Premier League, La Liga og Serie A i sidste weekend og det bliver den bold vi skal se på i de næste mange måneder.

Og ja, så kom den. Den nyeste signaturstøvle til verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo. Med navnet Savage Beauty og første kapitel i fortællingen om den lille knægt fra vulkanøen, der tog verden med storm, har Nike virkelig leveret en hurtig fodboldstøvle.

Du kan se meget mere til den nye Mercurial Superfly Savage Beauty lige her.

En travl måned er nu slut og vi kan begynde at se frem mod november, som helt sikkert nok skal have masser at byde på, hvis jeg ikke tager helt fejl. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at min favoritlancering i denne måned er New Balances Visaro Blackout. Men hvilken var din?