Den tyske midtbanetroldmand er nu officielt Adidas-spiller, og dermed sætter han foreløbigt punktum for en meget speciel sag, hvor Nike bl.a. har sagsøgt ham for ulovligt at spille i Adidas støvler. Og hvilken støvle skal han så spille i? Det bliver den nye Adidas Predator LZ II.

Nu skulle det være definitivt. Den tyske midtbane elegantier Mesut Özil er Adidas-spiller, og dermed vil vi i den kommende sæson se den tyske landsholdsprofil iklæde sig Adidas Predator LZ II, når han sammen med resten af Real Madrid-stjernerne skal forsøge at fravriste Barcelona mesterskabet.

Dermed er der nu sat et foreløbigt punktum for en meget speciel sag, der endte med at Mesut Özil blev sagsøgt af Nike efter at han i pre-seasonen sidste år havde spillet i et par Adidas Predator LZ efter at have spillet fast i Nike siden 2008.

Der burde i og for sig ikke være noget i vejen for tyskerens skifte, da hans kontrakt med Nike udløb den 1.juli 2012, men den tyske midtbanestjerne havde nok overset - bevidst eller ubevidst - en klausul, der gav Nike ret til at matche ethvert tilbud, der kom fra en anden konkurrent. Og eftersom han blev spottet i et par Adidas Predator havde Nike grund til at tro, at han havde lavet en aftale med Adidas uden at informere Nike.

Derfor valgte Nike noget så utraditionelt som at hive Mesut Özil i retten for at have begået kontraktbrud, og det endte med, at tyskeren skulle betale 150.000, hvis han ikke spillede i neutrale støvler, dvs. enten whiteoutede eller blackoutede i 180 dage, hvorefter han frit kunne skifte til det mærke, han helst ville spille i. Om det var for at råde bod på situationen eller ej, så valgte han efterfølgende at optræde i Nike Mercurial Vapor VIII efter også at have spillet i whiteoutede Adidas F50 Adizero.

Men alligevel har det ligget i luften, at Mesut Özil har foretrukket Adidas, og derfor kommer det nok heller ikke bag på så mange, at midtbanetroldmanden nu officielt er blevet indlemmet i Adidas-flokken, der har markeret det ved at lave sloganet "Özil is all in", der hentyder til, at den tyske midtbaneprofil nu officielt har fået tilhørsforhold til Adidas.

Og den støvle som Mesut Ozil kommer til at have på fødderne fremover, bliver kontrolstøvlen Adidas Predator LZ II, der bl.a. markerer sig ved at have fem zoner dedikeret til fem dele af fodboldspillet: Drive, Pass, Dribble, First Touch og Sweet Spot, så man kan få helt styr på ens lange afleveringer, korte pasninger, driblinger, førsteberøringer og muligheden for at lave den uventede perle med det helt rette touch på bolden.

Adidas Predator LZ II er en særdeles populær støvle, og vi har også set den på fødderne af Fernando Torres, der også selv tidligere har spillet i Nike, og vi har store forventninger til, at Mesut Özil kan bevise sit værd i hans nye støvler og berige os med hans sublime boldkontrol og unikke overblik.

Det er nu officielt at Mesut Özil er skiftet til Adidas, og dermed kommer vi i den kommende sæson til at se ham i kontrolstøvlen Predator LZ II. Hvad siger du til skiftet? Tror du at Predator LZ II er en støvle, der passer godt til hans spil? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.