adidas løfter sløret for revolutionen: Mød X15 og ACE15

25.05.2015

Skrevet af Mathias

Du var måske en af dem der troede vi jokede, da vi sagde at adidas ville stoppe deres fire siloer, men dette er ikke en øvelse! Vink farvel til Predator, F50, adiPure og Nitrocharge støvlerne, og byd velkommen til ACE15 og X15 støvlerne. Det er tid til en revolution og ikke bare en simpel evolution. Få det fulde indblik i det helt nye koncept, lige her.

Fortvivl ej, dette er voldsomt træk fra adidas, men fodbold specialister som dem, tager ikke sådan en beslutning for sjov. Utallige timer med dybdegående research og undersøgelser er der blevet brugt, og det har alt sammen peget i en retning: Fodbold er forandret, vores støvler skal forandres lige så vel.

Fodboldverden har kun to forskellige slags spillere - spilleren der kontrollerer spillet og spillere der skaber ravage. Der er playmakers og game changers. Disse spillere har brug for det rigtige våben til at skabe balance, og til at rive forsvaret fra hinanden.

Nogle spillere var født til at styre showet. En spiller der vil gå forrest og dominere kampen forløb, med uovertruffen kontrol. De hersker på banen og skaber balance i et ellers kaotisk og uforudsigeligt spil. For at give spilleren det bedste værktøj til at kontrollerer kampens tempo, har adidas lavet ACE15.

Brugt af spillere som Mesut Özil og James Rodriguez vil ACE15 være indbegrebet af komplet kontrol. Alt ved denne støvle vil være finjusteret for at hjælpe spilleren dirigere kampen og virkelig fremhæve din indre playmaker. ACE15 er lavet med en ekstremt tynd overdel, som er lavet i adidas’ nye materiale, Totalskin, som er et meget blødt syntetisk materiale. Totalskin er vanvittigt tyndt, men stadig meget blødt, så man får sikret boldfølingen, uden at ofre den kontrollerende berøring.

Forudbestil den nye adidas X15 og ACE15 allerede i dag - kun 1.499 kroner.

ACE15’s sål kaldes TotalControl og er, som navnet antyder, opbygget omkring kontrol. Bygget op omkring nogle knopper på normal størrelse, så er der også en serie af mindre knopper, hvilket gør at altid er i kontakt med bolden, når du bruger undersiden af støvlen til at vise dig frem. TotalControl knopsystemet sikre dig også exceptionel bevægelighed med de runde, koniske knopper og kan yderligere blive brugt på kunstgræsbaner, uden at du skader hverken støvlerne, eller dig selv.

Pep Guardiola var en af de uudtømmelige kilder som adidas brugte for at få indsigt, til at identificere og udstyre ACE15 spillerne ordentligt. Han beskriver typen på følgende måde: “Der er spillere som tænker mere på holdet behov, og hvilke løsninger der hjælper holdet bedst. Denne slags spiller er en intelligent spiller, som har en vision om hvad holdet skal bruge. Han kommanderer.”

I den anden ende af skalaen har vi den volatile X15. Hvor ACE15 forsøger at holde alt i skak, så er nogle spillere simpelthen umulige at holde nede. Gareth Bale og Luis Suarez kan ikke tæmmes. De er typer der får os til at sidde på kanten af stolen, når de lyner forbi forsvarsspillere, og nærmest antænder jorden bag dem.

Du kan forsøge at få et helt hold til at holde dem nede, men før eller siden vil det gå galt, da disse tryllekunstnere kun skal bruge et øjeblik for at fremvise sand magi, og placere bolden bagerst i nettet. Disse spillere har i mange år splittet den sidste skanse, og med introduktionen af X15, blev livet bare endnu værre for forsvarsspillere.

Forudbestil den nye adidas X15 og ACE15 allerede i dag - kun 1.499 kroner.

Til den adrætte og smidige spiller, har du brug for et par støvler, som tillader dig at udtrykke din vildskab og explosive natur fuldt ud. X15s Techfit Collar der virkelig giver spilleren mulighed for at udnytte hele sit bevægelses repertoire, ved at give god kompression ved ankel, og giver en sublim support og i det hele taget fit. Oveni denne support har adidas sørget for at deres X-CAGE holder formen på støvlen intakt, når du tager de skarpe vendinger, der virkelig forvirre og ydmyger forsvarspillerne.

Vi vil gå i kødet med begge støvler senere i dag, og fortælle alt om de tekniske detaljer. Hvis du vil have det fulde overblik og virkelig sætte tænderne i revolutionen fra adidas, så have øjne på stilke. Hvad er dit første indtryk på de helt nye siloer fra adidas?