I går fik vi besøg af den mystiske Mercurial mand, der afleverede det eksklusive par Nike Mercurial Vapor XV R9 til Joltter med et navn i støvlekassen. Se med her når Joltter åbner kassen og finder vinderen af verdens mest eksklusive par støvler.

Det har ikke været let at skulle give vores helt eksklusive par Nike Mercurial Vapor XV R9 væk. Det er en af de mest eksklusive støvler, der nogensinde er lavet, og vi har haft så utrolig mange kvalificerede deltagere, at vi har været helt i vildrede over, hvad vi skulle stille op med støvlerne.

Faktisk var det så svært, at finde en vinder blandt alle de tusindvis af deltagere, at vi måtte hente hjælp udefra. Derfor vi fik torsdag besøg af en mystisk Mercurial mand, der ankom helt klædt i sort i en Porsche med en kasse under armen.

I den kasse lå verdens mest eksklusive par fodboldstøvler, som der kun er produceret 15 af på verdensplan, og som vi har fået par nummer 13 af. Men det var ikke kun fodboldstøvlerne, der lå i kassen...

Der lå også en seddel med et navn på, og det navn vinderen af det eksklusive par Nike Mercurial Vapor XV R9, der kun er produceret 15 af på verdensplan. Har du nerverne i orden, så kan du her se, hvad der sker, når Joltter åbner kassen og finder vinderen.

Vinderen af vores eksklusive par Nike Mercurial Vapor XV R9 er nu fundet efter en konkurrence, hvor vi har været utrolig glade for at se så mange passionerede og interesserede deltagere. Hvad synes du om konkurrencen? Har det været sjovt at være med?