De tyske Champions League-finalister præsenterer ikke mindre end tre nye trøjer til den kommende sæson, hvor tyskerne skal på jagt efter succes både i hjemlandet og i Europa og forsøge at tage kampen op med mægtige Bayern München. Du kan se trøjerne lige her.

Det var så umådelig tæt på for Dortmund den 24.maj. Det tyske storhold stod i Champions League-finalen, og efter at Göndogan havde udlignet til 1-1, kunne de næsten dufte den helt store triumf. Men det er ikke nok at være tæt på, og Bayern München endte med at tage sejren og vinde Champions League for næsen af de skuffede, men samtidig stolte Dortmund spillere, der så absolut stod for en af sæsonens allerstørste overraskelser med sprudlende offensivt spil, der førte dem helt til finalen i verdens bedste klubturnering.

I den kommende sæson er der for alvor dømt revanche-tid, når Dortmund indleder jagten på at udligne Bayerns dominans og tage revanche for den tabte Champions League finale. Og når man skal i krig, skal man havde den rigtige udrustning, og med præsentationen af hele tre nye trøjer er Dortmund for alvor klædt godt på til udfordringerne, der venter i den kommende sæson.

Du kan fra lørdag nat klokken 00:01 bestille Dortmunds nye trøjer lige her - priser fra 399 kr.

Det er igen Puma, der har produceret og designet trøjerne, og de har lagt et stort stykke arbejde i at producere en trøje, der er klar til at kampen op mod rivalerne fra Bayern München, der i sidste sæson viste sig skræmmende stærke. Og hvis ens trøjer er et udtryk for styrke, så virker Dortmund til at være helt klar til en sæson i revanchens tegn.

Ikke overraskende er hjemmebanetrøjen i de velkendte gule og sorte farver, som er blevet en farvekombination, som enhver fodboldfan efterhånden forbinder med klubben fra det passionerede Ruhr-distrikt. Det er den trøje, som Dortmund kommer til at spille med, når de på Westfalenstadion skal forsøge at indtage Bundesligaen med deres offensive og fremadrettede fodbold.

Du kan fra lørdag nat klokken 00:01 bestille Dortmunds nye trøjer lige her - priser fra 399 kr.

På hjemmebanetrøjen finder man et skarpt design, hvor der er blevet plads til en række dynamiske og tynde striber, der giver et stilet og elegant udseende, og som overordnet danner et ternet mønster. Til at komplementere de tynde striber løber der to tykkere striber ned langs kroppen og bidrager til det meget vellykkede og friske design.

At det er små tynde streger, der tilsammen giver et vellykket mønster, er måske ikke helt tilfældigt, da det er et meget godt billede på den filosofi Dortmund har, hvor alle spillere og fans er en meget vigtig del af klubbens mål om at opnå den store succes, som de har haft i de senere år med mesterskab, pokaltriumf og Champions League deltagelse.

Når Dortmund bevæger sig væk fra den vante hjemmebane og indtager Allianz Arena eller Arena Auf Schalke til de helt store og prestigebetonede arvefjendeopgør, så har Puma også designet en trøje, som er helt klar til den store opgave, der venter i den kommende sæson.

Trøjen fremstår helt i sort med en flot gul stribe, der løber henover skuldrene, og det giver et meget elegant og klassisk udseende, der vidner om, at selvom Dortmund er på udebane og langt fra de vante rammer, så er de klar til at tage kampen op i alle kampens 90 minutter og gøre, hvad der skal til for at hjemføre de tre point.

Og for at Dortmund-fans ikke skal glemme den klub og stolte tradition, de er en del af, så finder man Dortmund slogan broderet i kraven. "Ecthe liebe", står der, hvilket betyder noget så rammende som ægte kærlighed, og det indrammer jo meget godt de enorme følelser, som fansene har til klubben.

Du kan fra lørdag nat klokken 00:01 bestille Dortmunds nye trøjer lige her - priser fra 399 kr.

Alle trøjerne er lavet med Pumas nyeste teknologier, der giver et lækkert fit, hvor der samtidig er gjort det maksimale for, at de skal være behagelige at have på både på banen og udenfor banen. Derfor er alle trøjerne også lavet med Pumas teknologi DryCell, der skal lede sved væk fra kroppen og sikre en konstant og behagelig kropstemperatur, selv når man arbejder allerhårdest for den traditionsrige klub.

Lanceringen af Dortmunds nye trøjer er noget, vi har set meget frem til, siden Champions League-finalen i maj måned, og vi er ret imponeret af Dortmunds nye trøjer. Hvad synes du om trøjerne? Tror du, at tyskerne kan opnå mere succes i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.