Den nye Nike Hypervenom er uden tvivl en af sommerens mest efterspurgte støvler, og lige her kan du se, hvordan det gik for sig, da Jakob og Joltter med stor begejstring fik den uforudsigelige støvle på fødderne og en snak om forventningerne til Nikes nye topstøvle.

Nike Hypervenom er en støvle, som er svær at se bortfra, hvilket der bestemt heller ikke er nogen grund til. Den er skarp, stilren og vigtigst af alt nyskabende. Den har marcheret direkte ind på den største fodboldscene med en selvsikkerhed og styrke, der mest af alt efterlader et simpelt ord tilbage: wow!

Og det var også det første ord, som både Jakob og Joltter havde på tungen efter at have fået snøret Nike Hypervenom på fødderne i studiet, hvor de havde taget plads for at snakke om den nye støvle. Nike havde på forhånd lagt op til at støvlen også skulle kunne passe til en bredere fod, men spørgsmålet som fyldte studiet var om denne nye giftige Hypervenom nu også kunne levere?

Selvom hverken Jakob eller Joltter havde haft støvlerne på fødderne på banen, så efterlod det første bekendtskab med Hypervenom store forventninger til mødet med grønsværen. Det er sjældent at man ser de altid snakkende og glade støvlenørder være helt mundlamme, men særligt støvlens fit, var noget, der vakte stor begejstring i det lille studie, hvor Jakob og Joltter havde svært ved at finde ord for tilfredsheden - bestemt noget, der kan anbefales at se.

Det var særligt NikeSkin som både Jakob og Joltter var ekstremt imponerede af, da det har en særlig evne til virkelig at forme sig efter foden og udvide sig, så det sidder helt tæt. NikeSkin kender vi bl.a. fra FC247 skoen Elastico II Pro, og det også er designet med en række små fordybninger, der skal skabe friktion mellem støvlen og bolden for at forbedre boldkontrol og følelsen. Og efter man har set denne video er man ikke i tvivl om, at forventningerne til Nike Skin er så absolut i top.

Men der er også en række ting, som vækker bekymring hos vores to helt egne støvleeksperter, og hvad det er, der skaber de rynkede bryn og bekymrede miner kan du se lige her i videoen, hvor to af vores absolutte eksperter diskuterer de enorme forventninger, der efterhånden er til Hypervenom.

Hypervenom er en af de mest efterspurgte støvler på markedet lige nu, og det er en støvle, som alle venter spændt på. Glæder du dig også til Hypervenom kommer? Og er det en støvle for dig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.