Adidas har løftet sløret for de to bolde, der skal bruges til næste års Champions League og Europa League, og det bliver bolde i et knivskarpt og elegant design, som vi får se verdens største stjerner brillere med i den kommende sæson.

Der findes ikke meget fodbold, der er bedre end Champions League og Europa League, og det er altid en udpræget fornøjelse at sidde både tirsdag, onsdag og torsdag og se verdens bedste fodboldspillere demonstrere, hvor legende let fodbold kan se ud med deres sublime boldbehandling.

Og imens vi må vente lidt endnu på, at Champions League bliver skudt i gang, så har Adidas løftet sløret for, hvad det er for fodbolde, som Neymar, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi i den kommende sæson skal have mellem fødderne.

Starter vi med at se på den bold, der skal bruges til Champions League, så er der tale om den lækre Adidas Champions League Finale, der er en bold særligt optimeret til at bevare sin form, holdbarhed og give et sikkert og pålideligt træf og svæv i luften, og den kommer i et skarpt design med de klassiske Champions League stjerner på, så det udover at være til at føle også er til at se, at det her er en af verdens bedste fodbolde.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Adidas Champions League Finale 13 lige her med en forventet levering i slutningen af juli - priser fra 999 kr.

I år har Adidas valgt at bolden skal være i et par skarpe røde og sorte farver, og det vil helt sikkert komme til at stå flot på banen, når Champions League sparkes i gang den 17.september og varer ved indtil finalen den 24.maj i Lisabon. Og mon ikke vi igen i år bliver forkælet med et par opsigtsvækkende mål fra denne bold.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Adidas Champions League Finale 13 lige her med en forventet levering i slutningen af juli - priser fra 999 kr.

Når tirsdagen og onsdagen er gået med lækker Champions League fodbold, så er det tid til Europa League, og til at se de mange håbefulde talenter og etablerede verdensstjerner folde sig ud, og til det formål har Adidas skabt en lækker fodbold, som stjernerne kan lege med i jagten på europæisk triumf.

Den nye bold til Europa League kommer til at være i et par skarpe og lækre gule, røde og orange farver, der overlapper hinanden i et lækkert design, der udstråler den klasse, som uundgåeligt er forbundet med europæisk fodbold på det absolut højeste niveau.

Du kan allerede nu bestille Adidas Europa League 13/14 fodbold lige her - priser fra 999 kr.

Her på redaktionen glæder vi os allerede til Champions League og Europa League begynder, men indtil turneringerne bliver skudt i gang må vi nøjes med at spille med de her bolde for at komme i den rigtige CL og EL-stemning. Hvad siger du til boldene? Hvilken har det flotteste design? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.