Vi har teaset, vi har lokket og vi har lovet; nu kan vi ikke trække den meget længere. Der findes kun 15 par af den eksklusive Nike Mercurial Vapor XV R9 Chrome i hele verden og ét af dem er landet hos os. Vi synes dog, at du skal have chancen for at vinde dem hjem til din samling og hvordan det kan komme til at ske, kan du læse her.

15 par på verdensplan. Vi har ét af dem. Vi har helt præcist det 13. par ud af 15. De hører til blandt de mest limiterede støvler, der nogensinde har ramt markedet og vil hos de fleste udgøre kronjuvelen i samlingen. Nike Mercurial Vapor XV R9 Chrome er ikke bare god mod øjnene, men det er den også mod sjælen; det er et samlerobjekt uden sidestykke og selvom den ville se godt ud på vores hylder, så tror vi, at der én derude, der vil sætte endnu større pris på den end os. Måske er det dig?

nike, mercurial, vapor xv, r9, chrome, exclusive, limited, unisport, unisportstore, giveaway, competition, konkurrence, nike mercurial vapor xv r9 chrome, chrome

Det har vi i alle fald tænkt os at finde ud af og vi sætter derfor officielt gang i konkurrencen nu. Først og fremmest er den tiltænkt de, der synes godt om os i forvejen og har tilkendegivet det på Facebook; det er nemlig her, du tilmelder dig. Det foregår gennem en app, du finder her og når du når så langt, skal du blot følge instruktionerne på skærmen. Du skal faktisk bare udfylde kasserne.

Synes du ikke godt om os på Facebook endnu? Så kan du komme til det lige her.

Den kasse, du skal bide ekstra meget mærke i, er den øverste. Det er nemlig her, du skal skrive, hvorfor det er netop dig, der skal vinde det eksklusive og nummererede par Nike Mercurial Vapor XV R9 Chrome. Du har ikke så meget plads at gøre godt med, så du skal være kortfattet, præcis og ikke mindst ærlig. Vi vil derefter læse alle besvarelserne igennem og herfra vil vi udvælge 9 heldige deltagere, der få chancen for at vinde støvlerne.

Skal du være med? Så kan du deltage i konkurrencen lige her.

Lyder det godt? Lyder det spændende? Skal støvlerne blive dine? Vi glæder os helt enormt til at læse din begrundelse for, hvorfor netop du bør vinde dem. Lad os høre hvad tænker om konkurrencen i kommentar feltet herunder, på Twitter og Facebook.