Jakob har i de seneste uger spillet i den lækre letvægter, Puma Evospeed 1.2 i mikrofiber, og i dag er han så klar til at lade dommen falde over den. Han var svært begejstret for den første generation, men hvordan måler den nye sig så i forhold til? Det kan du finde ud af her.

Puma Evospeed 1.2 er den anden generation af tyskernes letvægtsstøvle og den står med en stor opgave foran sig; den skal nemlig følge op på succesen fra sin forgænger. Støvlen er dog stadig bygget op omkring de tre samme fokusområder: Light, Flex, Fit, hvilket lyder ekstremt godt på papiret, men har Puma været i stand til at levere?

Uanset hvad man mener om støvlen, er det ikke til at komme udenom, at den har stor og bred opbakning fra de professionelle spillere. Radamel Falcao, Sergio Agüero, Olivier Giroud, Marco Veratti, Gael Clichy og så ellers derudaf. Det dækker både angribere, midtbanespillere og forsvarsspillere, hvilket blot manifesterer hvor alsidig støvlen er.

Støvlen vejer blot 188 gram og melder sig på den konto ind som en af de letteste støvler på markedet. Det skulle også være grund nok til at kryds den kasse af, Puma kalder "Light", da det nok er de færreste, der vil kalde den andet. Men er der indgået kompromis med komfort, fit og touch i stræben efter lav vægt?

Nej. Det har de ikke. Så kort kan det siges, men hvis du vil have en forklaring på, hvorfor Jakob kalder Puma Evospeed 1.2 for den letvægtsstøvle på markedet, der sidder bedst på foden, så skal du dirigere musen ned på play-knappen i klippet herunder. Der får du nemlig den grundige og omfattende anmeldelse af støvlen.

Knopsystemet har fået en opdatering, overdelen er blevet tunet lidt skarpere, designet har fået en seriøs overhaling og meget, meget mere. Hver især små justeringer og detaljer, der tilsammen udgør en stor forskel. Men er forskellen nok? Det finder du ud af, hvis du ser Jakobs anmeldelse herover.

Har du prøvet kræfter med Puma Evospeed endnu? Har Jakobs anmeldelse givet dig mod på at prøve den nyeste generation af? Og hvad tænker du generelt om Falcao og Agüeros nye støvle? Del din kommentar i boksen under nyheden, eller smid den på Facebook og Twitter.