Den lynhurtige Puma evoSPEED 1.2 er så lynhurtig, at den kan være svær at fange. Derfor har vi buret den nye støvle godt og grundigt på en helt ny kampagneside, hvor du kan blive meget klogere på den attraktive letvægter, som allerede er at finde på fødderne af verdensstjerner som Sergio Agüero og Radamel Falcao.

Der er én ting, som man ikke kan undgå at komme ind på, når man snakker om den nye Puma Evospeed 1.2, hvilket også ligger i navnet - støvlen handler i bund og grund om fart. Men selvom det går stærkt med den nye støvle, så er der ikke noget bedre end at gå helt i dybden med en støvle, og derfor kan det helt roligt og støvle-nørde med Puma evoSPEED på vores nye kampagneside.

Se om du kan fange den nye Puma evoSPEED 1.2 på vores nye kampagneside lige her.

Letvægtsstøvlen er hurtigt blevet en populær sag blandt alverdens stjerner, hvor de mest profilerede navne, der optræder i støvlen, tæller Gäel Clichy, Sergio Agüero og Radamel Falcao. Sidstnævnte har endda været med til at udvikle en helt eksklusiv udgave af Puma evoSPEED sammen med Hublot, der kan fås, hvis man har 95.000 kroner, man ikke ved, hvad man skal bruge på - og så får man så også lige et ur med.

Langt billigere er den klassiske Puma evoSPEED, som os almindelige mennesker kan få fat i uden at købe ur, og her får man sand valuta for pengene. Puma har anvendt en række af de seneste teknologier for at forfine denne støvle, så den opfylder de krav, som den kræsne fodboldspiller stiller. Puma har i forbindelse med udviklingen af støvlen lagt vægt på fleksibilitet, vægt og pasform.

Hvordan støvlen er at have på, og hvordan den reagerer på fodboldbanen, vil vores støvleekspert Jakob selvfølgelig komme meget mere ind på, når han snart er klar med en dugfrisk anmeldelse af det par Puma evoSPEED, som det lykkes for ham at fange - med lidt hjælp fra postvæsenet.

Klik dig ind på Puma evoSPEED kampagnesiden og gå på opdagelse i en støvle, der er målrettet spilleren med masser af fart på.

Den nye Puma evoSPEED er allerede blevet taget godt imod, og det virker til, at det er en letvægtsstøvle, der for alvor kan tage kampen op med Nike Mercurial Vapor IX og F50 Adizero. Hvad tænker du om den nye evoSPEED? Er den for hurtig til, at du orker at fange den, eller skal du på jagt efter støvlen? Del gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.

Puma,Puma Evospeed, Evospeed, fart, Aguero, Falcao