Indrømmet: Det var ikke lige hvad vi havde regnet med at se, men i Spaniens kamp mod Tahiti under Confederations Cup i Brasilien, havde den vævre dribler David Silva skiftet til den nye Adidas Nitrocharge 1.0. Vi ser nærmere på skiftet til Adidas-topstøvlen lige her.

Det er sjældent kedeligt at blive overrasket, og det medfødte en par ekstra smil på læberne her i Unisport HQ at se den lille, og meget teknisk stærke, David Silva i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon/Hvid i Spaniens Kamp mod Tahiti under Confederations Cup. Tidligere har Manchester City-spillere altid været at finde i F50 Adizero, hvor han har holdt fast i den tredje generation af letvægtsstøvlen, så det var opsigtsvækkende at se Silva i Nitrocharge.

David Silvas tidligere støvle, den tredje generation af Adidas F50 Adizero er bygget op omkring Adidas Sprintweb-skelet, der sørger for at holde foden stabil og sikre den nødvendige komfort. Det kan man helt tydeligt se med den silikone-stribe, der løber over det forreste af foden. I den fjerde generation af F50 Adizero har Adidas fjernet silikone-striben i ønsket om at gøre overdelen mere fleksibel og smidig.

Det kunne tænkes, at det var denne stabiliserende effekt, som David Silva har savnet, hvor noget tilsvarende er at finde i den nye Adidas Nitrocharge 1.0, hvor den nye Energysling holder foden på plads og giver et optimalt afsæt, så der ikke går noget energi til spilde.Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er målrettet til spilleren som Adidas kalder #TheEngine, der løber mere end alle andre i hele kampen, og som går ind i mange tacklinger.

Men det er en støvle som flere offensive spillere allerede har vist sig at være glade for. Senest var det brasilianske Dani Alves, som blev spottet i en Nitrocharge 1.0 med en Adizero-overdel på foden, men også stjerner som Ezequiel Lavezzi og Javi Martinez har snøret Nitrocharge på fødderne og gjort brug af de seneste teknologier, der er at finde i den nye topmodel.

Modsat Dani Alves, som havde fået speciallavet sin Nitrocharge, så er det en helt klassisk model, som David Silva spillede med under kampen mod Tahiti, og det ses blandt andet på sålen, hvor man nemt kan se Adidas Energypulse-teknologien, der er et meget elastisk og spændstigt materiale, der er integreret i ydersålen under forfoden, og som skal give ekstra energi til dit afsæt.

Det er en rigtig god modtagelse, den nye Nitrocharge har fået, og det bliver spændende at se om, der er andre offensive spillere, der skifter F50 Adizero ud med Nitrocharge 1.0 i fremtiden. Det holder vi selvfølgelig et vågent øje med herinde, og hvad angår David Silva, så kan det ikke have været et helt dårligt skifte, da det lykkedes ham at få scoret i den spanske 10-0 sejr.

Vi var noget overraskede over at se David Silva i den nye Adidas Nitrocharge 1.0. Havde du set skiftet komme? Og tror du, at vi vil komme til at se flere stjerner, der går over til Nitrocharge? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.

nike, hypervenom, phantom, Collin eder, shawn hoy, neymar, rooney, nike hypervenom, deadly agility, agility, nikeskin, live session, google  hangout, google plus, youtube, livestream, live stream, live, unisport, unisportstore