Hos Unisport kan vi lide at forkæle vores fodboldglade brugere, og nu giver vi dig en fuldstændig eksklusiv mulighed for at snakke med to af skaberne bag den helt nye Hypervenom støvle. Du kan stille dit personlige spørgsmål til to af Nikes eksperter på området, der vil sidde klar til at svare på spørgsmål den 24.juni klokken 20:00. Læs meget mere her.

Nike, Hypervenom, Phantom, Unplugged

Vi tør godt vove pelsen og sige, at der nok ikke er nogen, der sætter ligeså meget pris på en god omgang fodboldnørderi som os her hos Unisport. Derfor skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at vi er enormt stolte over, at det er lykkedes for os at lave en aftale med to af Nikes absolut førende eksperter, der ved alt om den nye Hypervenom-støvle. Vi har arrangeret et virtuelt møde med Collin Eder og Shawn Hoy fra Nike, og der vil vi gerne invitere dig med som hovedperson.

Collin Eder og Shawn Hoy har begge været inde over at udvikle Hypervenom-støvlen, og den 24.juni vil de sidde klar til at besvare lige netop dine spørgsmål klokken 20:00. Det eneste du skal gøre for at blive en del af dette unikke møde er at tilmelde dig her på siden. Så trækker vi lod og finder syv brugere, der kan få lov at stille spørgsmål til støvleskaberne, og få muligheden for fodboldnørderi i absolut topklasse.

Vi er enormt begejstrede for at kunne løfte sløret for denne unikke happening, og hele seancen vil blive streamet her på siden og på Youtube, så alle kan følge med og blive meget klogere på den nye Hypervenom - og vi tør godt spå om, at du efter seancen vil have fået noget at vide om Hypervenom, som du ikke vidste i forvejen.

Vores gode venner fra Nike ser også meget frem til at svare på netop dine spørgsmål, og de glæder sig til at fortælle alt om den spændende nye støvle samt om hvordan den gik fra prototype til virkelighed. Så har du gået med et spørgsmål siden lanceringen, eller er du bare nysgerrig på at høre meget mere om, hvordan Nike arbejder med deres støvler, så er det nu du skal være hurtig og skynde dig at tilmelde dig.

Det er første gang nogensinde, at vi laver et virtuelt møde af denne karakter, så du kan blive en af de første, der hjemme fra din computer kan stille spørgsmål til to af mennesker i verden, der ved allermest om Nike Hypervenom

Helt praktisk vil Collin Eder og Shawn Hoy fra Nike starte med at fortælle om støvlen, og herefter vil vores egen støvle-guru Jakob Michaelsen lave en Q&A med de to Nike-fyre, og efterfølgende bliver det så dig, der får mulighed for at stille spørgsmål via Googles Hangout funktion. Med andre ord kræver deltagelse en Google+ konto - som dog blot tager et øjeblik at oprette.

Så er du interesseret i at blive en del af et virtuelt møde med et par af de ansvarlige bag Hypervenom samt lære meget mere om den nye støvle så er det nu, at du har chancen for at finde ud af, om den virkelig er overnaturlig, som videoen herunder antyder..

Hvad siger du til dette nye initiativ, hvor du direkte via Google Hangout kan komme igennem til to af Nikes helt skarpe Hypervenom-eksperter eller følge med live på YouTube - og hvad ville du i givet fald spørge dem om, hvis du fik chancen? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet.

nike, hypervenom, phantom, Collin eder, shawn hoy, neymar, rooney, nike hypervenom, deadly agility, agility, nikeskin, live session, google  hangout, google plus, youtube, livestream, live stream, live, unisport, unisportstore