Unisport WebTV | adidas X 15.1 anmeldelse

25.05.2015

Skrevet af Jakob

adidas lancerede i dag deres store fodboldrevolution med X og Ace, som fuldstændig redefinerer den måde vi tænker både fodbold og fodboldstøvler på. Vi har haft X til test, og i dag fælder Jakob dommen over kaos-støvlen.

Med introduktionen af adidas X 15.1 har tyskerne i den grad lagt i kakkelovnen til et par store ændringer - og med teknologier såsom Techfit collar, en ny, blød overdel og et nyt knopsystem er der taget højde for den kaosskabende spillers behov. Jakob er da også i meget store træk enormt begejstret for støvlens komfort og lækre fit - det endda på trods af en initiel ret stor skepsis omrking det nye koncept.

Der er også begejstring for den lækre føling med bolden og X-Claw knopsystemet, som bygger videre på tanken bag den sidste F50's knopsystem, der følger fodens rulning, når du sætter af og dermed opnår optimalt greb. Også touchet på bolden får ros med på vejen for det lettere elegante, bløde touch, som X tilbyder - så vi mistænker lidt vores vært for ikke at have spillet i X 15.1 for sidste gang...