Adidas' Predator-silo har efterhånden en del år på bagen, og er en af de mest ikoniske støvler på markedet. Men sidste år tog Adidas støvlen i en ny retning med Predator LZ - og nu er anden generation af Lethal Zones på banen - og Jakob har haft den på fødderne til en anmeldelse. Se dommen lige her.

Allerede ved årtusindeskiftet var Predator en fodboldstøvle, de fleste kunne nikke genkendende til - eller i alle fald vidste hvordan så ud. Beckham, Zidane, Del Piero m.fl. spillede alle i den ikoniske støvle med de mindst lige så ikoniske skrueelementer.

Støvlen har dog gennemgået en del ændringer siden da, og havde man tilbage i år 2000 kunne se nutidens Predators, ville folk nok ikke have troet deres egne øjne.

Med Predator LZ har Adidas skabt en støvle der har fuld fokus på at give dig alle muligheder for at kontrollere spillet i alle dets facetter - og det får du muligheden for med de fem LZ-elementer.

Den dødbringende støvle er lavet med elementer til at give dig greb i bolden uanset om du dribler, afleverer, skyder, tager en førsteberøring eller slår et indlæg. På den måde har Adidas skabt en støvle, som de mener er perfekt til troldmanden på banen.

Om det passer - og hvordan støvlen og de fem Lethal Zones klarer sig, tager Jakob et nærmere kig på i dag, hvor han går over støvlens kvaliteter både på zonerne, knopsystemet og støvlens komfort.

Er Adidas Predator LZ 2 noget for dig? Så kan du bestille dit eget par lige her - kun 1.499,- kr.

Hvad synes du om Predator LZ 2? Kan den følge med den succesfulde første generation, og er det stadig en Predator som du kender den? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.