Nike runder sommerlanceringerne af med en frisk, ny variant af den evigt populære Nike Tiempo Legend IV, der lander i en kombination af lys grå, sort og neongul. Den har været en tur foran kameraets linse og i selskab med de altid skarpe billeder får du en gennemgang af Pirlo og Piqués foretrukne støvle.

Nike har et væld af støvler af vælge imellem og der er lidt til enhver smag, men er der én støvle, der henvender sig til flest, er det nok Nike Tiempo Legend IV. Kængurulæder, uovertruffen komfort, blødt og naturligt touch og så er det altsammen pakket ind i et stilrent og klassisk design med visse skarpe twists.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Tiempo Legend IV ACC Hvid/Sort/Neongul her med en forventet levering i midten af juni - kun 1104 kr.

Det er efterhånden de færreste støvler, der kan prale af en kængurulæderoverdel, men Nike Tiempo Legend IV er én af de få. På forfoden er overdelen produceret i det eksklusive materiale, der er kendt for sin blødhed og smidighed. Efter at have spillet i støvlerne et fåtal af gange, vil læderet forme sig efter og smyge dig om din fod, så du får et personligt fit, du aldrig bliver træt af.

På tværs af forfoden og det lækre kængurulæder løber der en række syninger og det er ikke blot for æstetikkens skyld. De er placeret sådan på grund af fibrene i læderet og det sikrer derfor, at det ikke strækker og udvider sig mere end højst nødvendigt. Derfor vil støvlen være en smule stram fra første færd, men den spilles hurtigt til og læderet udvider sig, men så forbliver fittet sådan på grund af netop de syninger. Derudover skaber de også en masse små puder, der giver et blødt og dæmpende touch på bolden.

For at skabe yderligere stabilitet på støvlen, har Nike også brugt deres syntetiske lædermateriale Kanga-Lite, der tager over for kængurulæderet fra midterfoden og så strækker det sig om til hælen. Kanga-Lite vejer mindre end læder og optager langt mindre vand, hvilket sikrer at støvlen holder sig så let som muligt og dertil udvider det sig ikke på samme måde som naturligt læder og derfor kan du være sikker på, at støvlen bliver ved med at sidde tæt om midterfoden igennem dens levetid.

Nike Tiempo Legend IV er det foretrukne valg for et væld af stjerner og den begrænser sig ikke blot til én position på banen. I forsvaret sværger blandt andre Barcelonas Gerard Piqué ved den, på midtbanen har vi Juventus' Andrea Pirlo, på kanten har vi Manchester Uniteds Antonio Valencia og på toppen kan vi nævne Javier 'Chicharito' Hernandez. Den er, som Nike selv siger det, alles støvle, og det er en støvle, der kan tilpasse sig ethvert behov.

Selvom det er en noget mere klassiske støvle end meget andet på markedet, så er den ikke helt uden teknologi. Nike har fået indarbejdet deres ACC-teknologi (All Conditions Control) i overdelen, der sikrer dig det samme greb i bolden i våde vejrforhold, som du har i tørre. Det sikrer et ensartet touch og en god kontrol, som du helt bestemt vil få glæde af. Endnu bedre, så er ACC indarbejdet i overdelen og det kan derfor ikke slides væk og du vil få gavn af dens virkning, så længe du kan holde liv i støvlerne.

Knopsystemet er klassisk bygget op med koniske knopper, der giver en stabil platform og en høj komfort uden at gå på kompromis med grebet i banen. For at forbedre accelerationen har Nike også udstyret støvlen med blades på hælen og under midterfoden, der tager ekstra godt fat og giver dig et godt afsæt.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Tiempo Legend IV ACC Hvid/Sort/Neongul her med en forventet levering i midten af juni - kun 1104 kr.

Støvlen kender du sikkert rigtig godt efterhånden, men farvevarianten har du ikke set gør. Hvad synes du om den? Kunne den være noget for dig? Del din mening i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.