Vinderen af Brugernes WebTV for maj måned fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af maj måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Daniel, der med sin blændende teknik demonstrerede, hvordan man får det meste ud af sine Adidas Predator LZ og dens fem dødbringende zoner. Han viser både, hvordan du skruer med Sweet Spot, finter med Dribbl, knalder til den med Drive og så endda lidt til.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Christian et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af juni måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af juli – hvem ved?

Christian kan uden tvivl en ting eller to med en fodbold og han ser da også ud til at få det maksimale ud af de fem dødbringende zoner på hans Adidas Predator LZ. Hvad synes du om hans video? Del din mening herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.