Ny Real Madrid x Parley 3. Trøje | For the oceans

06.08.2018

Skrevet af Zlatko

Real Madrid har fået en ny og frisk farve til deres 3. Trøje. Den nye 3. Trøje er lavet i samarbejde med Parley, der adresser de store trusler, der pt. foregår i verdenshavene. Lad os tage et nærmere kig på den nye og farverige Real Madrid 3. Trøje.

Real Madrid x Parley collab.

Den nye Real Madrid 2018/19 3. Trøje er lavet i samarbejde med Parley, der er en platform, der samler forskellige artister, videnskabsmænd og andre personer inden for ingeniørarbejde, kunst, matematik og mange andre felter. De samles for at løse et problem der ikke er blevet diskuteret, og sammen finder de en løsning til det. Parley for the Oceans adresser det store problem, som der foregår i verdenshavene, hvilket er en af de vigtigste økosystemer i verden. I dette samarbejdet genbruger de materialer der er fundet i havet eller ved kysterne, og laver det om til produkter, så som den nye Real Madrid 2018/19 3. Trøje.

Real Madrid 3. Trøje-design

Den nye Real Madrid 2018/19 3. Trøje er lavet i en lyserød farve, hvilket ikke er en ukendt farve for Real Madrid. De brugte også en lyserød Udebanetrøje i 2014/15-sæsonen, og nu har deres 3. Trøje fået samme behandling. Dog har den lyserøde 3. Trøje en forbindelse til Parley og havet. Den lyserøde farve er inspireret af de farverige koraldyr, der befinder sig i havet, hvilket ligger sig tæt op af det, som Parley prøver at rede igennem Parley for the Ocean samarbejdet. Real Madrid er blevet valgt grundet klubbens størrelse, og Parley ved hvor meget fokus klubben kan skabe for projektet, som er at rede havet før det er for sent.

Køb din Real Madrid 3. Trøje hos Unisport. Du kan allerede forudbestille din trøje i dag.